Yeni Kitap Haberleri

Evet, doğru hatırlıyorsun. 21. baskı Ocak 2019, 22 baskı için bandrol almışlar…

21baski

5 Beğeni

Suç ve ceza çok satıyor anlaşılan.
Genel olarak insanların kitaplara karşı ilgisinin arttığını gözlemlemeye başlamıştım beni destekliyor sanırım bu durum :slight_smile:

4 Beğeni

Suç ve Ceza’yı okuduğum ilk zamanı hatırlıyorum. Odamda oturup kitabı okurken içeriden gelmem için seslendiklerinde koridorda elimde kitabı okuyarak gidiyordum.

9 Beğeni

Norgunk ne güzel bi yayınevi ya.

4 Beğeni

Paul Cleave yeni kitap Delilik Günlüğü.

2 Beğeni

Alan Moore, Kevin O’Neill

15 Beğeni

Allah dualarimi duydu😄 @Husey

6 Beğeni

Ben de tam -az evvel- Yakup Abi nerede, sesi çıkmıyor. Bizi terk mi etti, demiştim. Çok şükür ortaya çıktın. :sweat_smile:

2 Beğeni

Bu eserin filmi var mıydı? Yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum.

1 Beğeni

Evet vardı. Avengers gibi takım olmuşlardı :slight_smile:

2 Beğeni

Bu hafta biraz yoğun geçti, fazla giremedim Agape abla, sınavım var yarım yamalakta olsa ders calışaya çalistim. Bir ara ortamlara dalip, şişelerin dibine vurup sokaklarda volta atalim😄

1 Beğeni

ŞE7T4N, Joe Hill geliyor.

17 Beğeni

:slight_smile: aynen 1 hafta ancak geçti kitap çıktı.

Burda cilt 1 eksiksiz baskı diyor.6 sayımı çıkacak acaba? 2 ciltmiş.Umarım seriye ait diğer ciltlerde çıkar

5 Beğeni

3 Beğeni

Bu kitap pern serisinden bağımsız bir kitap mı?

Kitabın isminin sizin çevirdiğiniz şekilde yayımlanması gerekmez miydi? Ayrıca bir değişiklik yapıldı ise kitabın duyurusu yapılmadan öğrenmeniz daha doğru olmaz mıydı?

Baktım ama bu kitapla ilgili bilgi bulamadım.

1 Beğeni

YKY zaman araliklari biraz problemli, çok bekleriz gibime geliyor.
Ilk kitapta 6 sayi olmali. Her cilt tam macera. Toplamda 4 cilt (vol.) olacak. Volume 1 ve 2 yi incelemistim oldukça metin var. Okunmasi zor bir seri. Ayrica yeni duyduğum Nemo üçlemesi varmis. Onlari tek cilt yayinlamayi düşünürlerse toplam 5 cilt (ya da 4 volume, 3 graphic Novel seklinde) sahip ooacağiz.

2 Beğeni

Ben msj attım yky tüm kitaplar için dönsünler burda paylaşırım kesin bilgi olur a zaman.

1 Beğeni

Sanırım dizisi çıkacağı için İthaki bunu öne aldı. Yoksa Joe Hill’in Strange Weather’i sıradaydı yanlış hatırlamıyorsam. Joe Hill olsun da ne olursa olsun.

3 Beğeni