Yeni Kitap Haberleri

4 Beğeni

Ben de ilgilenen vardır diye paylaşmak istedim. Güzel bir esere benziyor.

1 Beğeni

Benimde ilgili çekti. Tarih okumayı özellikle yakın tarihimizi okumayı seviyorum, fakat listede çok çok kitap var nasıl öne alacağız :thinking:

1 Beğeni

İthakinin bu ay çıkan ve 25’ine kadar çıkacak olan kitapları için siparişi bekletiyordum, bu ay onları almaktan vazgeçip, bunu sipariş ettim.Bu kitabın bitme ihtimali var,( gerçi 3-5 ay da biteceğini zannetmiyorum) İthakileri sonra da alırım diye düşündüm.

3 Beğeni

Can Yayınları’nın fiyatlandırmasına övgüler dizilirken, bir anda çok yüksek bir zam geldi. Kdv indirimiyle 85 civarına satılırken 110 TL’ye çıkması kötü olmuş.

Can’ın bütün kitaplarına da zam gelmiş bu arada.

3 Beğeni

@Pennywise @ermanbulak
Şimdi Murat Bardakçı’nın kitapların basımı ile ilgili yazısını okudum ve siparişi iptal edeceğim. Okuduğumu anlamakta sıkıntı yaşayacağım, güncel Türkçe baskısı daha sonra gelecekmiş, onu bekleyeceğim.

1. cilt olan Tıpkı basım için de eleştirileri var ve bir takım hatalar nedeniyle baskı değersizleşti diyor.
2 Beğeni

Şimdi evet İthakiler var bide Candan var Pegasus var çok pahalı ama aldığım bir kaç kitap var. Bilemedim Alper hocam bilemedimmmm :persevere: dün Babilden Kopernik kitap indiriminden bir kaç kitap almıştım onlar almayaydım. İzzet Holo Paşaya şans verebilirdim. :tired_face: Demiştim görünce mesajı iyiki diğer kitapları almışım dedim şimdi :slight_smile:

1 Beğeni

Zaten baskı sıkıntılıymış, hem günümüz Türkçesi de değilmiş, anlamak zor. Bende şimdi iptal ettim kitabı.ileri de günümüz Türkçesi baskısı gelecekmiş, belki o zamana sıralamada yer bulur kitap.

1 Beğeni

Yazıyı okudum siparişinizi iptal etmekle iyi yapmışsınız. Akademik seviye araştırma için kaynak olabilecek bir baskı. (Sayfa numaraları koyulmadığı için o niteliği de kalmıyor gerçi)
Yazıda bahsedilen İbrahim Küreli’nin twitter adresine girdim o sadeleştirilmiş baskının yaz sonu yapılacağını söylemiş.

5 Beğeni

Satış sayfasında D&R’ın günümüz türkçesiyle diye okudum sanki :open_mouth:

Ek: Yakında diyormuş :+1:t2:

1 Beğeni

Desenize nazar değmiş Can’a :smile:

1 Beğeni

Zamanında, Kitapyurdu.com da, %50 indirimden 43.98 TL’ye almıştım. Bayağı artmış fiyatı.

1 Beğeni

Haber verdiğiniz için teşekkürler. Çıktığından beri almayı erteliyordum ama zam haberini duyunca mecburen aldık artık. Bu arada zamı henüz uygulamamış siteler var (Kidega, Bkm, kitapsec vs.) Zamı uyguladığı halde sizin görselinizdeki gibi indirim oranını yüksek tutup neredeyse zamsız-indirimli fiyata yaklaşan da var. Siyah kapak en ucuz Kidega 'da mevcuttu oradan aldık bakalım.

1 Beğeni

“Hayaletin Garip Huyları” King’in en sağlam öykü kitaplarından birisidir. Hatta beyazperdeye çevrilen sağlam yapımlar da o kitapta yer alıyor. “Geri Döndüler” ve “Mengene” gibi.
Bende de eski basım var. Yeni genişletilmiş baskının çıkacağını duyunca çok sevindim. Bari bu kitabın kapağının hakkını verse Altın Yayınları. Bu arada kitapta hikayesi bulunan "Geri Döndüler (Sometimes They Come Back) " i izlemeyen varsa şiddetle tavsiye ederim.

6 Beğeni

King uyarlamalarını pek sevmeyen birisi olarak bende izleyeyim.

2 Beğeni

Facebook sayfasında gördüm Taht Oyunları sırt kısmı da böyle olacakmış. Önden güzel değil ama sırtı güzel bence. Kitaplıkta hoş duracaktır. Forumda paylaşıldığını görmediğimden ekliyorum;

ekleme: Siteyi bilmiyorum ama Epsilon kendisi paylaştığı için (belki kendi siteleridir.) şu %40 indirimli ön sipariş linkini de vereyim.
Snap1
https://kitap365.com/urun/detay/kitap/taht-oyunlari-resimli-ozel-baski/297303

5 Beğeni
10 Beğeni

Evet sırt kısmı güzel olmuş. Keşke ön kapak da böyle olsaydı

5 Beğeni

Laputa Kitap’tan…

5 Beğeni

Jose Rodrigues Dos Santos Kitaplığı

3 Beğeni