Bari şunu söyleseniz.Çıkmış bir edisyon mu yoksa yeni bir kitap mı?Ona göre beklentiyi yükseltecem.
Haniiii ağzında bakla ıslanmıyorduuuuu… Sen kesin şimdi arada Malazanıda çeviriyorsundur…
Neyse çizgi romanlar çok güzeller ama Sandmani okuduktan sonra bana göre olmadıklarını anladım.
Not: Sandman güzeldi bu arada ama çizgi roman olayı bana göre değil sanırsam.
Edit: Aramızda para toplasak Oathbringerıda çevirir misin be abla? Hadi be abla ? Yaparsın be abla ? Olur mu hee ?
Yeni kitap.
Valla cevirmiyorum.
Ahaha size kiyamam.
Oohh ohh yeni olması (benim açımdan) iyi oldu.Bilgi için çok teşekkürler:)
Umarim Knightfall’dur.
Batman diyorsun yani.Ben bu sefer ne dc ne marvel gibi birşey olmamasını terçih ederim ama Rebirt gibi bişey çıkarsa şok olurum.
Seri hakkında bilgilendirme yapar mısın?
Şu hayatta kutu olayında hiç şansım olmuyor, ben alıyorum, aldıktan sonra yayınevi kutulu satış yapıyor. Artık başka bir hayatta alacağım alamadığım kutulu baskıları.
Cthulhu serisi bu alabilirsin bir daha İğrenç bir espri olabilir
Kutulu serilerin esprisini ben anlamadım kutu diye bastıkları şey karton-naylon karışımı dandirik bir şey. Aklıma gelmişken Metro serisinin kutusu olmayan varsa ben vereyim.
Aslında özel kutu olayı da var.
Normal kutulu baskılarda, kitaplar kutu içinde daha derli toplu bir arada duruyor, o nedenle iyi oluyor.
@Ufuk Alfa’yı beklesem daha iyi olacak, olmazsa 1 kiloluk gofret ya da bisküvi kutusunu el işi kagıtları ile şekillendirir onu kullanırım artık
Everest baskıları diyorsun sanırım. Ben de onları bekliyorum.
deyince ben Lovecraft kitapları anladım. Bu durumda Cthullu ne olabilir
190 sayfalık Green Lantern bile 52 TL
Sadece Şeyma kitabı umarım ciltli olarak basılırda kitaplığımızın baş köşesine koyacak bir kitabımız olur.
Sizce de artık Tolkien kitaplarını kitaplığın baş köşesinden kaldırmanın zamanı gelmedi mi.
Tolkien de kimmiş Şeyma Subaşı varken.