Bu kitap için de bekleyen çılgın bir kitle vardır illaki. Kitabı imzalatmak için alıp bir de foto çektirdiklerinde tamam bu iş.
Oooo ünlü halk edebiyatı üstadı. Bayan waterhead. Özel special, limited, extented, ciltli, şömizli, kişiye özel imzalı, Yilmaz Özdil özel edisyon versiyonu varsa önsipariş için hazırım.
Umarım Şeyma iki parça olarak bölünmez. Tek cilt, hard cover bekliyorum. Öpt. kib. bye.
Özel edisyon ve sınırlı sayıda basılıp, 500TL üstüne satılmazsa almıyorum
Kimse basmıyor diye geçen hafta isyan bayrağını çekip İngilizcesinden okuduğum Monstress, Marmara Çizgi’den çıktı. Şaşkın ve mutluyum
İlk iki cildi itibariyle çok beğendiğim bir çizgi roman oldu. Asya kültürünü steampunk öğelerle ve fantastik bir dünyayla birleştiriyor. Sert, kanlı, gaddar ve okuması acayip meraklı bir seri. Saga’yla birlikte gönlümün yeni birincilerinden.
Arkabahçe genelde piyasanın üstünde fiyat çekiyor. Fantastic Four için idare eder bir fiyat belirlemişler bence.
Kaç cilt bu abi?Güzel bir çizgi romana benziyor.
Bunu 2 sene önce duyurmuşlardı. Hatta Southern Bastards ile birlikte duyurmuşlardı.
En son 3.cildi çıkmış. 24.fasikül ise ön siparişe açılmış. Ödüllü bir seriymiş.
Alırız o zaman:) Hep böyle çizgi roman’lar çıkarsınlar paramızı alsınlar
Ah bir de Saga’yı devam ettirseler keşke.
Ben kitabı bulamadım yaw.Daha çıkacak mı çıktımı?
Bende bulamadım. Resmin üstüne geldiğin zaman “Marmara Çizgi Tanıtım” yazıyor. Henüz kitap sitelerine konulmamış sanırım.
Ben de. Uygun bulursan bana da haber et.
Araştırıyorum şuan en çok indirim nerde var diye
Teşekkürler.Şu eksik bölümlerde tamamlansa çok güzel olacak.:)Çeviren arkadaş çok büyük bir iş yapıyor valla.
İngilizcesini almayı düşünürken denk geldim. Çok mutluyum şuan
Daha okumaya başlamadım ama gerçekten çok güzel bir seri. Çeviren arkadaş seriyi İngilizce çevirisi çıktıktan kısa bir süre sonra çıkarması takdire şayan.