Yeni Kitap Haberleri

Hemen sorayım cevap gelince eklerim buraya. :slight_smile:

2 Beğeni

Ayın 27’sin den sonra sharaz ve kafka nete düşecek bu kitapda diğer ayın sonu gibi çıkar artık. Flaneur sessiz sedasız işi götürüyor valla:) Helal olsun böyle yayınevine.

1 Beğeni

Gerçekten takdire şayan işler yapan bir yayınevi Flaneur :heart: Ben Sharez-de özel Baskıyı almıştım ay başı,kargoyu bekliyorum şuan…

6 Beğeni

Bol bol görsel atarsan sevinirim.:slight_smile:

Bakın neler geliyor:)

2 Beğeni

Öyküler aşağıdaki gibi;

• Grafik
  • Kusursuz Adaptasyon
  • Sıfır Çemberi
  • Sonsuzluğun Kenarında
  • Boğulan Denizler
  • Van Manderpootz Üçlemesi (Olasılıklar Dünyası, İdeal, Bakış Açısı)

Üçleme ile birlikte toplam 8 öykü. İthaki baskısı ile ortak öyküler İdeal, Olasılıklar Dünyası (İthaki: Eğer Dünyaları) ve sanırım Kusursuz Adaptasyon (İth: Uyumun Doruğu)

6 Beğeni

Annihilation 3 sonunda! 3.cilt uzun zamandır gelmediği için ilk 2 cildi okuyamadım. Sonraki ciltler için çok bekletmezler umarım.

Devam ciltleri şu şekilde:

Annihilation: Conquest: Book One
Annihilation: Conquest: Book Two
War of Kings
Realm of Kings
Thanos Imperative

3 Beğeni

Daha çok var desene tamamlanmasına.:frowning:

1 Beğeni

Sonunda laputa ve iyi kapak. Ben bu yayınevinden umutluyum.

2 Beğeni

Bende telefonda konuştum çok sıcak bir yayınevi geldi. Umarım daha fazla bilimkurgu basarlar. :slight_smile:

3 Beğeni

İşleri ilerletmişsin hocam, yolun açık olsun.

2 Beğeni

Arada arayıp yeni kitaplar ile ilgili bilgi almaya çalışıyorum. Yeni kitap haberleri konusunda araştırmaya soruşturmaya devam. :slight_smile:

3 Beğeni

İthaki baskısı hangisi hocam? Bulamadım

1 Beğeni

Sonunda basılmış. :slight_smile:

1 Beğeni

Pardon, ben diğeri gibi bir öykü kitabı olarak düşünmüştüm :slight_smile: Bir Mars Destanını biliyorum. Teşekkürler

1 Beğeni

Bir Mars Destanı da öykülerden oluşuyor eğer ben yanlış görmediysem 3 öykü ortak diğerleri farklı.

2 Beğeni
10 Beğeni

Kitap çıkalı yaklaşık 1 ay kadar olmuş ama ben yeni gördüm… Metro serisinden sonra Sümerki kitabını okumuştum yazarın fena değildi.

Ama bu güzel bir kitaba benziyor. Konusu itibariyle Artyom’un ki ne benzeyen entrika, dostluk ve bolca aksiyon dolu bir yolculuk gibi görünüyor. En yazık zamanda edineceğim.

3 Beğeni

Mucizeler kenti @YaprakOnur çevirisi ile gelmiş. :slight_smile:

30 Beğeni