Yeni Kitap Haberleri

10 Beğeni

Kitap harika görünüyor. Sepete ekledim…

3 Beğeni

Çok teşekkürler direk sepete ekledim bende haberim yoktu :grin:

1 Beğeni
1 Beğeni

Paylaşıldı mı bilmiyorum. Diskdünya bu aralar hızlı. :heart_eyes:

15 Beğeni

Ne zaman çıktı “Maskeli Balo”…

Geliyormuş, çok yakında yazmışlar. :blush:

2 Beğeni

Bugün satışa çıktı.

5 Beğeni

Acaba bu kitap benim gibi konuya ilgili ancak daha önce okuma yapmamış biri için nasıl olur? Kitap bütün Dedekorkut öykülerini içeriyor mu?

Evet kitap detaylı şekilde bütün Dede Korkut hikayelerini içeriyor. Ancak dilinin ağırlığı hakkında bilgim yok. Daha önce okuma yapmamış birisi için nasıldır bilemiyorum. Forumdan alan arkadaşlar olacaktır. Onlardan faydalanırız.

2 Beğeni

resim

İthaki bilimkurgu klasiklerinden Bir Mars Destanı ile tanıdığımız Weinbaum’in eserleri Laputa Kitap tarafından dilimize kazandırılmaya devam ediyor. Sanırım dilimizde ilk kez göreceğiz.

Edit: 176 sayfa 8 öyküden oluşuyormuş.

17 Beğeni

Bakalım,bekliyoruz…

2 Beğeni

Kapak güzelmiş :slight_smile: (20 k)

1 Beğeni

Öyküler farklı mı yoksa aynı mı acaba? Sorma gibi bir imkanımız var mı laputaya? Hızlı geri dönüş oluyor mu?

1 Beğeni

Hemen sorayım cevap gelince eklerim buraya. :slight_smile:

2 Beğeni

Ayın 27’sin den sonra sharaz ve kafka nete düşecek bu kitapda diğer ayın sonu gibi çıkar artık. Flaneur sessiz sedasız işi götürüyor valla:) Helal olsun böyle yayınevine.

1 Beğeni

Gerçekten takdire şayan işler yapan bir yayınevi Flaneur :heart: Ben Sharez-de özel Baskıyı almıştım ay başı,kargoyu bekliyorum şuan…

6 Beğeni

Bol bol görsel atarsan sevinirim.:slight_smile:

Bakın neler geliyor:)

2 Beğeni

Öyküler aşağıdaki gibi;

• Grafik
  • Kusursuz Adaptasyon
  • Sıfır Çemberi
  • Sonsuzluğun Kenarında
  • Boğulan Denizler
  • Van Manderpootz Üçlemesi (Olasılıklar Dünyası, İdeal, Bakış Açısı)

Üçleme ile birlikte toplam 8 öykü. İthaki baskısı ile ortak öyküler İdeal, Olasılıklar Dünyası (İthaki: Eğer Dünyaları) ve sanırım Kusursuz Adaptasyon (İth: Uyumun Doruğu)

6 Beğeni