Yeni Kitap Haberleri

Paylaştığın kitapyurdu görselinde %50 indirimli yazıyor. İlk 300 kitap %50 indirimli satılacakmış.

2 Beğeni

Kapışın kalmasın. :sunglasses::sunglasses::sunglasses:

1 Beğeni

Sipariş veren ilk 300 kişi indirimli almış olacak.

Babam doğum günü hediyesi olarak Tek cilt yüzüklerin efendisi sözü vermişti. Bide yanına Beren ile Luthien ekledim aldım ilk 300 içine girdim :smiley: Sağolsun süper doğum günü hediyesi oldu.

3 Beğeni

Fiyatı artacak mı yani?

Yavaş çekin bize de kalsın

İthaki’den , sizin akıcı çevirinizle Founders Serisini de görmeyi iple çekiyoruz :smiling_face_with_three_hearts:
The Divine Cities serisinin çevirileri harikaydı , elinize emeğinize sağlık :blush:

4 Beğeni

Abi zaten 14.50 falan oluyor fiyatı sakin olun 12 ₺ ye almak için izdiham oluşmasın :smile: Bak ben almıyorum… niye? Çünkü nerede olacağım belli değik çıktığında yoksa çoktaan :confused:

7 Beğeni

Kampanya bitmiş bile zaten 14.40 TL olmuş.

daha 230 adet var gösteriyor. Kitabın resmine tıklayın içine girince 12 tl gözüküyor süper fırsat kısmının üstüne gidincede kaç adet kaldığı gözüküyor.

1 Beğeni

Benim sepette 12 tl görünüyor

2 Beğeni

Bendede 12tl fiyatı daha.

1 Beğeni

Kusura bakmayın dostlar şu görüntüye aldandım. :smiley:

resim

1 Beğeni
5 Beğeni

Ay çok teşekkür ederim, mutlu ettiniz beni! :heart_eyes: Founders konusunda bir şey diyemiyorum ama…

2 Beğeni

Kimse paylaşmamış paylaşayım dedim,Flaneur yine cepte para bırakmayacak anlaşıldı :sweat_smile:
Ayrıca Çiğdem Hanımın çevirilerine ne kadar hayran kalsam da Beren ve Luthien’i kaç aydır bekliyordum lakin almayacağım,ince kapak çıkarmaları üzdü öyle bir kitaba cidden cilt yakışırdı İthaki maalesef bu konuda oldukça zayıf…Tolkien hakları keşke ALFA/CAN/YKY/İŞ Kültür bunlardan birisine geçse sanırım çok sağlam baskılar olurdu aynı şekilde fiyatı da kaliteli olduğu halde uygun olurdu ama sanırım İthaki böyle bir gelir kapısının telifini kolay kolay bırakmaz :confused:

2 Beğeni

Batman: Beyaz Şövalye Sayı 6-7-8 , 5 Ağustos’ta çıkıyormuş.2020’nin başlarındaysa tek cilt halinde çıkma ihtimali varmış.

7 Beğeni
3 Beğeni

13 Beğeni