Yeni Kitap Haberleri

4 Beğeni

Beyaz kapak basarlarsa çok saçma olur. Siyah kapaklı çıkacak diye biz Hobbit’i de siyah kapak almıştık

3 Beğeni

Tess Gerritsen-Rehine daha önce Martı Yayınları’ndan çıkan Siliniş kitabı. Okuyanlar için bilgilendirmek istedim. Yeni bir kitap değil.

1 Beğeni

Evet ben de az önce konuyu okuyup karşılaştırdım ve Tess Gerritsen kitaplığına yazdım :slight_smile:

1 Beğeni

Fark edemeyip alan olmuştu hatırlıyorum. :+1:t2:

1 Beğeni

https://www.babil.com/ikinci-es-seruveni-kitabi-andrew-finkel

4 Beğeni

Yılın yorumu ahahhahaa :joy:

3 Beğeni

1 Beğeni

1 Beğeni

Zam değil güncelleme.

2 Beğeni

Elimdeki Hobbit beyaz kapaklı, bunun tekrardan beyaz kapaklı basılmalı iyi oldu.

Buyrun ilknokta linki.

1 Beğeni

Silmarillion 46 TL etiket fiyatından 60 TL’ye çıkarılmış. %35 zam yapılmış. Maaşına %35 zam alan var mı aramızda?

11 Beğeni

Aldığım zammın 3 katından fazla :frowning:

1 Beğeni

Eşime yıllık 100 tl zam yapmaya çabalıyorlar. :joy: Aylık 8 lira 33 kuruş yani. :sweat_smile:

5 Beğeni

Ee şimdi siyah kapaklı Silmarillion basılacak mı net bilemiyoruz. Beyaz kapak alsak sonradan siyah kapak basılırsa o da olmaz. Emre bey bilgi verse keşke

Alican beye Instagram üzerinden sorduğumda sonra siyah basılacak demişti

1 Beğeni

Açıkçası maksimum 55 TL bekliyordum. İthaki’de de fiyat çıtası yükseliyor. Yüzde 40 indirim diş kovuğunu doldurmuyor.

1 Beğeni

Neredeyse 2, 3 senedir piyasada yok hocam ama üç yıllık enflasyonu düşününce iyi bile fiyatı. Bir yıllık zama göre değerlendirmek yanlış.

2 Beğeni

696 sayfa bu kadar beklenen kitabı malum başka yayınevi bassa ne kadara satardı acaba. Benim beklentimin üstünde olmadı açıkçası.

1 Beğeni