Beyaz kapak basarlarsa çok saçma olur. Siyah kapaklı çıkacak diye biz Hobbit’i de siyah kapak almıştık
Tess Gerritsen-Rehine daha önce Martı Yayınları’ndan çıkan Siliniş kitabı. Okuyanlar için bilgilendirmek istedim. Yeni bir kitap değil.
Evet ben de az önce konuyu okuyup karşılaştırdım ve Tess Gerritsen kitaplığına yazdım 
Fark edemeyip alan olmuştu hatırlıyorum. 
Yılın yorumu ahahhahaa 
Elimdeki Hobbit beyaz kapaklı, bunun tekrardan beyaz kapaklı basılmalı iyi oldu.
Buyrun ilknokta linki.
Silmarillion 46 TL etiket fiyatından 60 TL’ye çıkarılmış. %35 zam yapılmış. Maaşına %35 zam alan var mı aramızda?
Aldığım zammın 3 katından fazla 
Eşime yıllık 100 tl zam yapmaya çabalıyorlar.
Aylık 8 lira 33 kuruş yani. 
Ee şimdi siyah kapaklı Silmarillion basılacak mı net bilemiyoruz. Beyaz kapak alsak sonradan siyah kapak basılırsa o da olmaz. Emre bey bilgi verse keşke
Alican beye Instagram üzerinden sorduğumda sonra siyah basılacak demişti
Açıkçası maksimum 55 TL bekliyordum. İthaki’de de fiyat çıtası yükseliyor. Yüzde 40 indirim diş kovuğunu doldurmuyor.
Neredeyse 2, 3 senedir piyasada yok hocam ama üç yıllık enflasyonu düşününce iyi bile fiyatı. Bir yıllık zama göre değerlendirmek yanlış.
696 sayfa bu kadar beklenen kitabı malum başka yayınevi bassa ne kadara satardı acaba. Benim beklentimin üstünde olmadı açıkçası.