Uykusuzluğun şarkısı
"Marina Benjamin, bizi karanlığa, gecenin ruhuna doğru yolculuğa çıkarıyor.Edebiyatın, mitolojinin, bilimin ve yazarın gündelik yaşamından anekdotların iç içe geçtiği, uykusuz bırakacak bir kitap… "
Hocam circe nedir? (20 karakter)
Bu kitap hep goodreadste üst sıralarda çıkıyordu. O kitap, bu kitap mi ? İçeriğini hiç bilmiyorum ama.

Bu kitap herhalde
2018 yılında yılın en iyi fantastik kitabı seçilmişti. Yunan mitolojisini temalı bir kitap.
Evet ta kendisi. @Buyici
Teşekkürler @Wind , @midousuji
Bu kitabı çok merak ediyorum. Harita marita ne varsa eklesinler. 
Love, Death & Robots serisini izleyip Beyond the Aquila Rift ve Zima Blue bölümlerine hayran kalanlar… Müjde, müjde, bölümlerin uyarlandığı öykülerin yazarı Alastair Reynolds çok yakında bizlerle. Öykü derlemesinin eli kulağında:
https://twitter.com/hollowborne/status/1162406813914030080?s=19
Darısı, Good Hunting bölümüyle derin düşüncelere daldırmış Ken Liu’nun öykü derlemesi The Paper Menagerie and Other Stories’e.
Yanlış hatırlamıyorsam @irbis Asimov’un bu kitabı da dahil olmak üzere bütün kitaplarının telifinin İthaki’de olduğunu söylemişti geçmiş zamanlarda. Kafam karıştı şu an.
Kitap bende mevcut. Yeniden basılacak olmasına da çok sevindim ama ufak bir açıklamaya ihtiyaç var sanki.
Ekleme: Buldum. Soru hattında yine ben sormuşum soruyu hatta. Ekran görüntüsü aldım.
En sağlıklı bilgiyi @irbis verecektir mutlaka
Bu arada söz konusu kitabı beğendiniz mi? Kitap ilgimi çekti. İçindekiler kısmı ve bir kaç sayfasını paylaşır mısınız rica etsem?
Bem yanlış hatırlamıyorsam askere gitmeden önce telefondan okumaya başlamıştım Bilim ve Buluşlar Tarihini. Çok akıcı, sade ve okuması zevkliydi. Kim basarsa bassın ama elini hızlı tutsun.
Şaka bir yana uygun zamanda iyi bir şekilde basılır umarım.