Yeni Kitap Haberleri

resim

Salon Yayınları’ndan bilimkurgu kitabı geliyor. Yayınevi ile iletişime geçtim. Bolca bilimkurgu kitabı görecekmişiz ilerleyen süreçte. :slight_smile:

11 Beğeni

Yalnız bu filmlerin yönetmeni değil senaristi Devid Koepp :slight_smile: Yayınevi yanlışlık yapmış.

4 Beğeni

Yabancı Yayınları soru hattı kapatılmış. Açık olsa soracaktım: Robert Beatty’nin Serafina dizisinin dördüncü kitabı olan “Serafina and the Seven Stars” ülkemizde yayımlanacak mı diye (ülkesinde geçen ay yayınlanmış)…

Serafina4ok

Yazarın bir de “Willa of the Wood” adlı kitabı var; onu da soracaktım tabi (bunun da ülkesindeki yayın tarihi 2018 Temmuz).

Willa%20of%20the%20Wood

4 Beğeni

Serafina 4 yayımlanacak, Willa of the Wood için de yurtdışıyla konuşuyoruz.

6 Beğeni

Bu seriyi de çok seviyorum. Ilk kitabını okudum çok tatlıydı. İkinci ve üçüncü kitapları da aldım. Diğerlerinin çıkacak olması da sevindirici. Öbür kitap için de @irbis inşallah olumlu sonuçlanır. Bekliyoruz.

Genç yetişkin bir seri olmakla birlikte mekan, kurgu benim çok hoşuma gitti. Mistik havası da cabası. Yine çocuğu olanlara tavsiye ederim. Ciltli olmaları, ayraçlarının tatlışlığı ve akıcı okunuşuyla kaçış kitaplarımdandır.

3 Beğeni

Güzel bir haber… Bu arada, İthaki ile Yabancı Yayınları ilişkili yayınevleri mi? Öyle ise Yabancı Yayınları ile ilgili bir sorum olursa İthaki soru sayfasından sorayım…

1 Beğeni

Ben yutubdan videosunu izledim, bir de Kayıp Rıhtım’daki dizi ile ilgili makaleleri okudum ve ilgimi çekti. Okumayı sevdiğim türdeki kitaplardan olduğunu düşünüyorum…

2 Beğeni

Yabancı Yayınları, İthaki gibi Penguen Kitap’ın alt markası. Kardeş yayınevleri yani. Imprint. Sorularınızı elimden geldiğinde cevaplarım.

5 Beğeni

https://www.babil.com/bilimkurgu-oyku-seckisi-2019-kitabi-kolektif

11 Beğeni

Devam kitapları da harika, mutlaka dene bence.
Dördüncü kitabının olduğunu bilmiyordum, yazar üçüncü kitabın sonundaki teşekkür bölümünde ilintili başka bir seriye başlayacağını söylemişti diye hatırlıyorum ama bir dördüncü kitap olması epey mutlu etti beni. Çıkış haberini merakla bekliyorum.

2 Beğeni

Asimov’ları sabırsızlıkla bekliyoruz. Ama buradaki sabırsızlık, Asimov’severlerin kitaplara kavuşma konusundaki ruh durumunu ifade ediyor. Yoksa acele edilsin anlamında yazmadım :slight_smile:
Kolay gelsin Emre bey…

5 Beğeni

Kapak belli oldu.

18 Beğeni

O yazı…

5 Beğeni

İthaki Modern içerisinde çıkacak sanıyordum, kapağa bakılırsa herhangi bir serinin içerisinde yer almıyor. Ama Russell’ın alıntısı dışında güzel olmuş tasarım.

2 Beğeni

Ben de modern seri içinden bekliyordum belki ufak tefek değişiklik o kısımla ilgilidir. Russell’in alıntısı biraz kalabalıklaştırmış kapağı, olmadan daha hoşuma giderdi.

1 Beğeni

Açıkçası ben boyutlarının falan İthaki’nin fantastik baskıları şeklinde olmasını bekliyordum. Ama sıradaki modernler gibi bir paylaşım olmuştu orada bu kitapta vardı. Bakalım nasıl olacak :slight_smile:

Şu salak saçma övgüler beni bitiriyor. Artık o övgüleri yapan gazetelerin, kurumların, yazarların o kitapları okumadığını düşünüyorum. Özellikle Ursula Le Guin. Övgü yazdığı kitapları okuduğuna asla inanmıyorum. Ve bu durum beni yazardan soğutuyor. Ursula Le Guin kitaplarını bu yüzden okuyasım gelmiyor.

Şimdi bu kapağı Mary Doria Russell’ın övgüsüyle kirletmeye ne gerek vardı? Şimdi bu övgüye bakıp kitap alacak okurlar gerçekten var mı?

7 Beğeni

Karanlık Ada kitabını okumuştum İthaki’den çıkan. Kapağında muhteşem gerilim vs. yazıyor. İmza Stephen King. Yazar kitabın son sözünde diyor ki, Stephen King gibi bir usta kitabımı okumaz, keşke okusa. (Benzer bir şey) Yani ben de inanmıyorum. İthaki de dahil eminim birçok yayınevinin satış politikasıdır bu.

2 Beğeni

Evet büyük gün geldi! :money_mouth_face:

Ekran%20G%C3%B6r%C3%BCnt%C3%BCs%C3%BC%20(106)

2 Beğeni

Dandik bir Wattpad kitabı kapağında Tess Gerritsen övgüsü gördüm ben. Takip eden yok nasıl olsa övgüyü salla gitsin :grin:

2 Beğeni