Yeni Kitap Haberleri

Yeni kitaplar hakkında genel bir bilgi.

Kaynak: Hürriyet Kitapsanat eki

Link: Yeni sezon, yeni kitaplar... - Kitap Sanat Haberleri

6 Beğeni

Linki de burda

5 Beğeni

Uykusuzluğun Şarkısı
jpg Uykusuzluğun Şarkısı - Marina Benjamin

5 Beğeni

resim

resim

5 Beğeni

Allahım Muhalifler’in devamının çıktığı günü de mi görecektim…Rabbim sana şükürler olsun. Bu kutlu haberi verdiğiniz için sağolun. (Dex pişmanlıktır)

2 Beğeni

Seriler konusunda politikaları değişmiş sanırım biraz daha ılımlılar önceki iletişimlere göre. :slight_smile:

2 Beğeni

Umarım değişmiştir. Çünkü gerçekten çok sıkıldım bu durumdan. Böyle yapan tek yayınevi dex de değil ayrıca. Artemis de öldürüyor insanı bu konuda.
Bu arada kitap için ciltsiz denilmiş. İlk kitap ciltliydi. Bir yanlışlık olabilir mi acaba? Yoksa yayınevi ciltsiz mi basıyor gerçekten?

Ciltli basılacağı söylenmişti ama :thinking:

Teyit edersem bildirim atarım mutlaka.

1 Beğeni

N.K. Jemisin için de aynı tutumu görebilsek keşke.

3 Beğeni

Evet benimde çok istediğim bir durum. Sorup düşüncelerini alırım. :slight_smile:

2 Beğeni

28 Beğeni

Ne zaman çıkacak bir bilginiz var mı?

3 Beğeni

Çok teşekkürler…:blush:

1 Beğeni

Siteyi bayadır takip etmiyorum. Malazan serisinden haber var mı?

Flaneur’un yeni kitaplarinin fiyat bilgisi:

Ayrıca Siren Yayınları’na Infinite Jest’i sordum ama cevap vermediler :expressionless:

5 Beğeni

@mit en son serinin hazırlanmasının durduğunu söylemişti. Olumlu yönde bir haber yok şimdilik.

1 Beğeni

Infinite Jest mi?

Bildiğim kadarıyla David Foster Wallace’ın yayın hakları Siren’de. İnternette çevrileceğine dair bir kaç dedikodu var, ben de sorayım dedim ama mesajımı okumadılar bile. :slightly_smiling_face:

Bazı yayınevleri çok geç okuyor, ilerleyen zamanda bir cevap vereceklerdir. Örneğin ben İş Bankası Kültür Yayınları’na, Hasan Ali Yücel Klasikleri serisi için Konfüçyus ve Mensiyüs düşünüp düşünmediklerini sordum. Editöre sorup bilgi vereceğiz dediler, 15 gün oldu. :grin:

1 Beğeni