Yeni Kitap Haberleri

O Ekim ayında çıkacak dediler.

1 Beğeni

Oww. Kötü oldu bu. Hepsini bir arada sipariş verirdim kargo parasını bir kere ödedim.

1 Beğeni

Yeni bir şeyler de çıkar o zaman. :slightly_smiling_face:

1 Beğeni

resim resim resim resim resim

7 Beğeni

Yeni Monokl eseri;
Yabani kalbin yakınlarında

6 Beğeni
8 Beğeni

Kaç sene oldu ilk kitap çıkalı? Sonunda çıkartabildiler.

Ben ilkini 2018’de almıştım.
Bir de ilk kitabın boyutu 14x21 cm idi. Bunu 13,5x19,5 yapmışlar. En sevmediğim şey.

1 Beğeni

Hayranları için geliyor

19 Beğeni

8 Beğeni

Bence tasarımı hoş olmamış ama.

13 Beğeni

Kindle edisyonlarının kapaklarını koymuşlar.

Diğer Kapaklar

resim resim resim resim resim resim resim resim resim resim resim resim resim resim

Bence tamamlanınca oldukça tutarlı ve hoş olacak, ilk kitabın çizimi çok bomba değilmiş ama gerisi güzel gibi. Ben asıl fiyatı ve bu kitaplar nasıl dağılmadan dayanacak onu merak ediyorum.

21 Beğeni

Bu kapakların çoğunu beğeniyorum. Güzel bir tercih olmuş.

1 Beğeni

Ciltli baskılar böyle çıkmayacak değil mi?

1 Beğeni

Sanırım aynı devam ciltliler. Geçen ay cevap verilmiş daha.

2 Beğeni

Hepsi 27 Eylül’de çıkıyormuş.

13 Beğeni
9 Beğeni

ÇERNOBİL 01.23.40

Akılalmaz Gerçekleriyle Dünyanın En Büyük Nükleer Felaketi

“Tam o noktada görünüşleri değişmeye başlıyor… Kıyafetle korunmayan derileri kızarıyor, yüzleriyle elleri şişiyor. Alınlarında, saç diplerinde kan benekleri beliriyor. İki saat içinde onları tanıyamaz hale gelmiştik. Bu insanlar, korkunç şekilde acı çekerek öldüler. Bilinçleri açıktı. Konuşamıyorlardı. Sadece fısıldayabiliyorlardı. Onları öldürmemiz için bize yalvardılar.”

Yer: Çernobil Nükleer Santrali, Pripyat, Ukrayna

Tarih: 26 Nisan 1986

Saat: 01.23.40

Alexander Akimov, Çernobil’in 4 numaralı reaktörü Ünite 4’te son çare olarak acil durum butonuna bastı. Bu karar, bütün bir şehrin kalıcı olarak tahliye edilmesine ve binlerce insanın ölümüne sebep olurken, aynı zamanda Sovyetler Birliği’nin çökmesinin nedenlerinden biri haline geldi. Ayrıca yıllarca sürecek olan tartışmalara, abartılı ve doğruluğu çarpıtılmış hikâyelere yol açtı.

Yanan bir reaktör çekirdeğinin Doğu Avrupa’yı radyasyon altında bırakmasına engel olmak uğruna verilen bu savaşta, radyasyon miktarından makinelerin bile çalışmadığı bölgelere girerek kendini feda eden kahramanların hikâyelerini, efsanevi Tasfiyeciler ile ilgili şaşırtıcı gerçekleri ve SSCB’nin göstermelik mahkemeleriyle ilgili gizli kalan detayları öğreneceksiniz.

Tam beş yıl süren bu araştıma, günümüzde hâlâ terk edilmiş olan Pripyat şehri ve Çernobil bölgesinde yaşananları anlatırken, yazarın çektiği fotoğraflar ve santralin teknik şemalarıyla derinlik kazanıyor.

https://kidega.com/kitap/cernobil-322799/detay

3 Beğeni

resim

5 Beğeni

Bizim PKD öldü mü yahu? :smiley: Ses seda yok hiç.

2 Beğeni