Yeni Kitap Haberleri

Daha geçen hafta Yaratılan Dünya çıktı. :smiley:

4 Beğeni

Yaratılan Dünya çıkalı 10-15 gün oldu. Forumda paylaşılmıştı…

9786050380507

4 Beğeni

@alper ve @atakangngor evet bunu gördüm de @Strenergy benim hangi kitabı sorduğumu çok iyi biliyor. :smiley: PKD Toplu Öyküler 4. Cilt. Teşekkür ederim yine de. :slight_smile:

3 Beğeni

Kitap matbaaya gönderildiğinde ilk sana haber vereceğim. :slight_smile:

1 Beğeni

Fuara yetişecek dendiydi sanki. Ama hangi fuara yetişecek? :smiley:

@Strenergy bilgin var mı? Barok üçlemesi 3. kitap ve Tolstoylar gitmiş mi baskıya acaba? Ben de bir haftadır Alfa siparişlerimi bu kitaplar için bekletiyorum

İnşallah Diyarbakır fuarıdırda gelecek hafta çıkar. :joy:

Gönderildi diye hatırlıyorum ancak teyit edip yine bilgi veririm. :slight_smile:

1 Beğeni

Umarım. :joy: Yeter ki çıksın. Yarım kalmasın.

Tüm kitaplar matbaadaymış şu an. :slight_smile:

1 Beğeni

Üzülerek söylüyorum ancak Cilt-4 için telif sorunu yaşanmış. Yayınevi telif sorumlusu bu konu ile ilgileniyormuş. Sözleşme, bürokratik süreç nedeniyle net tarih veremiyorlar.

2 Beğeni

İşte korktuğum başıma geldi. Neden tüm güzel ve iyi şeyler yarım kalıyor ki? Ne güzel iki kitap kalmıştı.

3 Beğeni

Yayınevlerinin bu “kervan yolda dizilir” düsturlarından bezdim…

2 Beğeni

Ben Alfa’nın bu konuda ciddi manada bir sorun yaşamasa baskıyı geciktirme gibi bir durumla okuyucuyu karşı karşıya bırakacağını düşünmüyorum ki bu soruyu sorarken evet Cilt-4 için geciktik dediler.

3 Beğeni

Delidolu’nun #neyapmalı serisi çok güzel değil mi? :grimacing:

Ali Lidar Kitaplığı

https://www.ilknokta.com/henry-david-thoreau/sivil-itaatsizlik-4.htm

İthaki Yayınları Dünya Klasikleri Serisi

1 Beğeni

“O” yeni kapak ile geliyor

8 Beğeni

ooooooooo :slight_smile: güzel kapak. Bunu da alırız peki, ama şu çok uzun yıllardır baskısı olmayanları da bassınlar artık.

Yeni kapaklı baskılar çıkınca alıyorum ama esas olarak listede işaretli olmayan kitapları basmalarını bekliyorum.

6 Beğeni

Daha sonra ciltlisi de gelecekmiş

2 Beğeni

Bendeki “O” nun şömizi yırtılmıştı. Keşke şömizi ayrı satsalar.:grin: