Saman kağıt gibi ama ondan daha kaliteli. Çizgi Düşler’in Y Son Erkek, Scalped, Güngezgini ve 100 Kurşun çizgi romanlarda kullandığı kağıt.
Sanırsam hikaye ayrı ayrı olarak Watchmen üylerinin gözünden anlatılıyor. Zamanında Rorscahlı bir hikaye okumuştum, ama Before Watchmen miydi, değil miydi hatırlamıyorum.
Çünkü Before Watchmen tek kitap değil, 5 tane falandı yanlış hatırlamıyorsam. Tek tek hepsini ciltli yapmak istemediler muhtemelen.
Bu hikayeden sonraki hikayelere de bakarsanız birçok fasikül göreceksiniz. Çok fazlaydı atmaya üşendim
Güncelleme: Aman Yarabbi!
God Of War’a bittim 
Kim bitmez anam?
Fasikül olarak ilerleyecek anlaşılan, bir de bu kıyağı Dishonored’e çekseler ne güzel olur, ama sordum “maalesef” cevabını aldım. 
Dediklrerinizi okumadım ama 84 lira veriyorsam bari kuşe kağıt olsaydı dedirtecek bir kağıt türü herhalde.
JBC, V For Vendetta’da kullanmıştı bir de. Aslında güzel kağıt fakat ben kuşe kağıdı daha çok seviyorum.
Acaba kuşeyi seçmemelerinin nedeni ne? Maliyet diyeceğim ama zaten 84 tl kitap uygun bir şey değil başka sebebi var sanırım
Anlamadım Gow çizgi roman mi olmuş?
Güzel haber. Ben de bu aralar Epsilon soru hattı sayfasına girip kapağı tanıttınız, bandrol de aldınız neden hala çıkmadı diye söylenmeyi düşünüyordum
Yalnız fiyat efsane olmuş 
Watchmen cidden Limited Edition mu basıldı 
Mali durum altüst, yapma be İthaki 
Öyleymiş…
2 gün düşündüm alsam mı diye, Delta Kayıp Zamanın İzinde kitabını alıp, kendim için Watchmen olayını kapattım 
Bence tercihi güzel yapmışsın. Allah o seriyi okumak nasip etsin artık 
Ben cesaret edip başlayamıyorum.
Ben de okumadım ama okuyanlar zor bir seri olduğunu söylüyorlar. Okuyup çok seven tanıdıklarım var. Delta baskı bekliyordum ben. Ağustos’da kitabın yeni baskısı yapılmış, bu sabah farkına vardım.
Kitap kısa öykülerden oluşuyormuş.