Yeni Kitap Haberleri

11 Beğeni

Kitap kısa öykülerden oluşuyormuş.

5 Beğeni

Ben sırf boyutları yüzünden almayı hep erteliyorum.Öyle hacimli bir kitap 12.5-17.5 boy küçük kalıyor ee zaten kalın iyice garip oluyor.16-26 yapıp kalınlığında bir nebze azaltabilirlerdi diye düşünüyorum ama bütün Delta kitaplar bu boy sanırım.Gelince fotoğraf atabilirseniz müteşekkir oluruz merak ediyorum özellikle yazıların okunabilirliğini…Ayrıca bence iyisini yapmışsınız ben şahsen elimdeki normal Watchmen baskısını satışa koydum bunu öyle sipariş geçeceğim 50 tlye falan almış olacağım bir nevi iç rahatlatma çabası benim olay :sweat_smile:

2 Beğeni

Ben delta dizisi kitaplarını bir süredir takip ediyor ve alıyorum. Bu seri ile ilgili tek üzüntüm Sait Faik’i alamamak oldu. Bir kaç kez buldum 2. el de çok para istedikleri için almadım. Evliya Çelebi’nin yeni baskısını yakında yaparlar diye umuyorum.

Evet, boyutları küçük sevmeyeni çok ama ben de bu nedenle seviyorum. Örneğin Alfa’nın kendine has boyutlu kitaplarını sevmeyenler de var, gariptir ben o boyutları da seviyorum :slight_smile:

3 Beğeni
19 Beğeni

İthaki bombalamış resmen. Harika. :slight_smile:

6 Beğeni

Martha Wells uzun süre beklemiyorken ne büyük sürpriz… :slight_smile:

4 Beğeni

İthaki’nin Unutulmuş Fantastik Klasikler serisi bayağı hızlı çıkıyor. Bu, sevindirici tabi ki. Katilbot serisinin de üçüncü kitabı basılmış :slight_smile: sepete ekledim bile

3 Beğeni

Yolunda gidince geliyor tabii. Unutulmuş Fantastikleri de aldım ama okumadım henüz. Bir ara artık okurum.

6 Beğeni

Aynen, ben de okumadım henüz, sadece birkaç sayfaya göz attım. Okunma sırası bekleyen o kadar kitap var ki, ne zaman sıra gelir bilemiyorum :slight_smile:

2 Beğeni

Ben ancak H. G. Wells kitaplarını alabildim. O yüzden önce onlardan birisine başladım.

2 Beğeni

Bunu Sen de İstiyorsun kapağındaki çizimi yapan sanatçının hesabı. Ayrıca Pangea serisindeki “Beyin Kırıcı” ve “Yedikuleli Mansur” kitap kapaklarındaki illüstrasyonlar da kendisine aitmiş.

Ekleme: Dokudünya, Yasa Kitabı ve Yalanlar Kitabı, Istrancalı Abdülharis Paşa, Uçan Mabet, Cehennemlik Yürek kitaplarındaki görseller de kendisine ait.

https://www.instagram.com/p/B3ZXlfLgk0l/?igshid=17mmb3g8zigve

4 Beğeni

Watchmen Başlangıç 5 cilt şekilde olacaktı değil mi?

3 Beğeni

Peyami Safa Kitaplığı (Ötüken Neşriyat) Yeni kitapları

4 Beğeni

Şuan sadece kitapyurdu’nda satışta. Diğer sitelere eklenince link eklenecek. Kitap hakkında bilgi girilmemiş. Ondan dolayı hangi kitabın yeni basımı yada ilk basım kitap mı bilemiyorum. Bilgiler girilince bilgi veririm.

4 Beğeni

Tess Gerritsen’in yeni yayımlanan romanı Shape Of Night. Eş zamanlı yayımlandı sanırım. Eski kitaplarından değil yani.

4 Beğeni

Bayağı bir Türkçesini aradım bulamadım. Direk yurt dışı edisyonları o an aklıma gelmedi.

2 Beğeni

Peki Rizzoli &Isles serisine dahil mi?

2 Beğeni

Hayır hocam tekil roman.

2 Beğeni

Evet,beş cilt olacak.

2 Beğeni