Herhangi bi siteden Leibowitz İçin Bir Ilahi alan var mı arkadaşlar? Hala eski baskıların gönderildiğini gördüm bir yerlerde ?!
Tess Gerritsen’in bu romanı, bilindik tarzının dışında olmuş. Polisiye değil de bir hayalet öyküsü yazmış sanırım. Kapak da kötü.
Kitabın 2 farklı edisyonu da satışta. Eski edisyonu satın alırsanız o gelir.
Evet biliyorum. Yeni baskı görünüyor hatta sitelerde şu an ama eski baskı gönderilmesinden çekindim 
Ben kitapyurdundan aldım.Eski kapaklı göndermişler halbuki satış görselinde yeni kapak olanı vardı.Müşteri hizmetlerini arayıp iade edeceğim.
Tam olarak bahsettiğim buydu işte. Boşu boşuna uğraş dur.
Umberto Eco Ortaçağ Cilt 3, yeni baskısını yeni kapakla yapmış. Şimdi dikkatimi çekti 
Ayrıca Alfa kendi sitesinde bedava kargoyu 50 TL’ye düşürmüş, çok iyi olmuş.
Watchmen’in ciltlisi ilknokta’ya özel sanırım?
Kidega üzerinde 91 tl gibi bir fiyatla satılıyor
Kuşlar Konseyi/Divanı artık Aslı Hanım ne karar kılarsa,ön siparişe açılmış acaba 2020 ilk yarıda hatta belki bir umut ilk çeyrekte İthaki baskısını görür müyüz? 
Ben de seriye başlıyacağım bir kaç güne kadar, seri nasıl ilerliyor ilk üç son gibi mi?
Güzel bir devamlılık var çok seveceğinize eminim.Yanlış hatırlıyor olabilirim ama normalde ilk 3 kitap ile seri bitmişti ama gelen yoğun tepkilerle ve kendiside devam etmek istediğinden sanırım devam ettiriyor seriyi
İstanbul tüyap kitap fuarı döneminde epik fantastik büyük bir seri göreceğiz.Bu yayınevi fuara damgasını vuracak.Bekleyiniz.
Malum seri de öksüz kalmadı.
Nereden biliyorsun kaynak diyenler için cevabım

Ondan sonra seri istediğimiz satışları yapmadı diyecekler ve tamamlanmayacak.
Bu umarım doğrudur,en son malazan muhabbetlerine inanmıştım sonu kötü oldu bu sefer temkinli yaklaşacağım.
Kesin Malazan bu.
Eğer Malazan çıkarsa var ya Malazan çıkmıştır. Yani bildik diye de bir şey yapacak değiliz. En fazla bir kahve içerim içimdeki benlerle olur biter.
@abkaen Tek malum seri var bence; o da Malazan.