Ciltlinin tanesi mi 87.50?
Evet, ciltli, 1326 sayfa.
Biraz düşününce mantıklı geldi.
Olay sayfa sayısındaymış. 
Üşenmedim
kitabın Amazon fiyatlarına baktım. Hardcover baskı 78.08 USD. Alfa baskısı da 87,50 TL. fiyatta bir gariplik yok yani.
Ben Nietzche okumaları yaptığım ve anlamaya çalıştığım için bu kitabı alacağım. Nietzche okuyanlar için önerilen bir referans kitabı.
Birim olarak bakarsak 9.42 birim daha fazla. 
Hangi birimin hangi birime kaç kat fark ettiğine baksak, biraz zorlasak ülkemizde bedavaya geliyor diye bulabiliriz 
Birimleri birbirine çevirmezsen sorun olmaz. Benim gibi yap. Sadece birim olarak al. 
Conan 3 editör süreci tamamlandı… İç tasarım ve kapak tasarımı süreci var sırada… Sonra matbaa… Eğer ben fazla titizlenip de tasarım ekiplerini bunaltmazsam bir ayı bulmaz diye düşünüyorum.
Çevirisi tamamlanmış birkaç Robert E. Howard eseri daha var hazırda… Yayınevi uygun bulursa -ki bu aynı zamanda öncekilerin gördüğü talebe bağlı bir konu sanırım- devam edebiliriz diye düşünüyorum.
Çınar Yayınları - Yeni kitaplar
Kitaplar 21 Ekim’de çıkıyormuş
Umarım gerekli ilgiyi görür kitaplar. Howard muhteşem bir yazar.
Sinan Meydan
yeni kitabı
https://www.instagram.com/p/B3t_pt6Bz2z/?igshid=98ik8jcuk0iz
https://www.instagram.com/p/B3t5trkBbJ6/?igshid=13gq1axp18kt
https://www.instagram.com/p/B3t7W_ohwKC/?igshid=1p7thoeu2wh0c

Anatole France’ın daha önce Türkçede görmediğim bir kitabı basılmış Zeplin Kitaptan. Çevirmeni Umut Can Gökduman’ı tanımıyorum ama internetten baktım Hacettepe Üniversitesi Fransızca Mütercim Tercümanlık bölümü araştırma görevlisiymiş.
Oğuz Eren Bey merhaba…
Conan 3 yayınlandığında, Robert Ervin Howard tarafından yazılan -yazarın sağlığında yayınlanmayanlar da dahil olmak üzere- tüm öyküler bir külliyat halinde Türkçeleşmiş olacak. Bu 21 öykünün yanı sıra, tamamlanmamış taslaklar ve sinopsisleri de yazarın bıraktığı haliyle külliyatta yer alacak. Külliyat aynı zamanda Cimmeria şiiri ile Hyboria Çağı denemesini de içeriyor. Ayrıca 3. ciltte Conan karakterinin nasıl oluştuğunun gözlemlenebilmesi için biri Kull, biri Cimmerialı olmayan ilk Conan karakterini içeren öykü, bir de editör tarafından reddedilen ilk Kılıçtaki Anka versiyonu da olacak. Cthulhu Mitosuna Howard’ın yaptığı katkılar çerçevesinde, Hyboria Çağı ile yazılı tarihi birleştiren bir taslak ve yazarın sıralama ile ilgili görüşlerinin anlatıldığı bir mektubu ve başka dokümanter nitelikli ekler de yer alacak. Türkçe versiyonunu oluşturduğumuz hali, daha evvel bu şekilde hiç yayınlanmadı. Ek metinlerin seçimi tamamen bize ait.
Diğer sorunuza cevabım evet. Daha önce Türkçede yayınlanmış diğer derlemelerde yer alan öykülerin tamamı da bu derlemenin içinde bulunacak.
İlginiz için teşekkürler.
Kapak değişmiş ve tekrardan basılmış

3-4 kere açıp bakmama rağmen, foruma geldim geleli profil resminizin küçük halini itachi kara kalem çalışması olarak görüyor ya gözlerim. Bu kadar mı benzer arkadaş.
Her açtığımda da “nası ya?”, oluyorum.

Gözler ne görmek isterse onu görürmüş 
Kocan Kadar Konuş kitabının yazarı Şebnem Burcuoğlu’nun yeni kitabı