Ben bu ülkede gazete savaşlarını görmüş insanım. Tabaklar, çatallar, ansiklopediler. Yayınevi savaşları başlasın.
Birden fazla yayınevi olması her zaman iyidir.
Hmm şu an sağlam serilerden ne kaldı ki bunlar neleri getirecek acaba merak ettim.
Hahah güzel reklamını yapmışlar.
Foruma dahil olmaya sıcak baktılar. Umuyorum ki yakın zamanda burada kendilerine sorarız.
Umarım fantastik seride görebiliriz.Belki ithakide rekabetten nasibini alıp daha iyi olur.
Rekabet(Kaos) severim. Daha fazlasına ihtiyaç var kesinlikle.
Hoş olmamış ama en azından reklamını yapmışlar, iyi olmuş
Evet yayınevinin hikayesinden daha fazla ilgi görüp incelemeye başlamıştır şimdi okurlar.
Güncel serilerden bahsediyorlar bence. İthaki’yi bu konuda gayet tabii geçebilirler, neden olmasın ki? Kendileri klasikleri bizimle buluşturmuş olabilirler ama güncel bilim kurgunun tahtını rahatlıkla kaptırabilirler bence.
Aynen ithaki güncel serileri pek önemsemiyor.
Bende nedense yeni bilimkurgu kitaplarını basacaklar diye düşünüyorum. Güncel kitapları gerçekten iyi takip ediyorlar çünkü.
Salon yayınları paylaşımı ile bunun önünü açmış. Bence “en iyi” dedikleri için, İthaki hedef alınmamış bile olsa, öyle anlaşılmış.
Sonuçta bilimkurgu ülkemizde tek bir yayınevinin tekelinde değil. Bakalım nasıl kitaplar göreceğiz, daha çok güncel bilimkurgu kitaplarına yöneleceklerini düşünüyorum.
Zaten Pegasus baskı kalitesini İthaki fiyatlarında sunabilseler o bile büyük başarı olur. Geçen Nevernight’ı elime alınca Pegasus’u baskı anlamında gerçekten takdir ettim. Resmen kitap tutma hissini hatırlattı
Katılıyorum. Pegasus çok pahalı ama hiçbir kitabında fiziksel özre rastlamadım. Kağıt kalitesi de hala en iyisi yani kriz sebebiyle daha kalitesiz malzeme tercih etmiyorlar hala.
Aynen fiyatlar bir tık daha aşağı olsa diyecek söz yok.
Bilimkurgu diyip genç-yetiskin türünde distopyalara boğmasınlar bizi. Pegasus ve diğer yayınevleri bunu fazlasıyla yapıyor zaten.
Umarım. (20 karakter)
Ooo kaos alırım bir dal
En çok bize yarar bu durum.
Yalnız Alican’ın cevabı vs derken 50. Kitap hakkaten gümbür gümbür geliyor. Hadi hayırlısı diyelim.