Normalde yaptığım bir şey değil ama bugün can sıkıntısından bi bakayım dedim. Ve gördüğüm heyecan verici haberleri paylaşmak istedim.
Bu arada halka dünyanın 4. Kitabı bayağı sarktı. Siz söyleyince aklıma geldi. Umarım yine yarıda kalmaz
Çok da gecikmedi sanki. Bana göre yani. Ufak bir sorun vardı gibi hatırlıyorum. 
Geçenlerde telefonda sorduğumda seri tamamlanacak dediler.
41 posts were merged into an existing topic: Tartışma Köşesi
Söz ağızdan çıkmışsa tamam 
Nyarlathotep toplama bir şey olacak sanırım. Mensur şiir olarak geçiyordu kendisi, bayağı da kısa. Bakalım bakalım.
Salon yayınları senarist yazacağına yönetmen yazdığı için bu arkadaşta dalga geçme maksatlı yönetmen John Carpenter’a başrol oyuncusu demiş. Daha önce birkaç mesajla bu konudaki fikrimi beyan ettiğim için yeni kitap haberleri konusunu saptırmamak adına yeniden yazmayacağım sadece gözünden kaçanlar varsa diye mesajı açıklama amaçlı yazıyorum.
Can kısa klasiklerden yayınlanıyor olabilir kitap.
Sanırım burada Salon yayınlarına gönderme yapılmış 
Edit: @Alladierre mesajını görmemiştim.Şimdi gördüm,konuyu güzel açıklamış 
İthaki hayırdır diyesim geliyor. Çok itici bu hareketler. Neden böyle oldu ki?
Black company-Malazan veya ithakinin baskısını yapmadığı serilerden olsa tadından yenmez.
Malazan imkansız bence. Keşke olsa tabi de.
Aynen tek çare ing geliştirip,orijinal dilden okumak.
12 bin küsür sayfa. İngilizceyi geliştirsek bile ilk kitap baya karmaşıktı ben denedim ama bir sürü karakterin gözünden olaylar paramparça, dil çok ağır değil ama yazar çat çat konuya giriyor. Açıkçası yüzüklerin efendisi gibi tabu oldu bende. Yarım yamalak okumayayım diye bıraktım öyle. Birgün çıkar diye umut ediyorum ama seriyi Çiğdem Erkal yada Niran Elçi yada İhsan Tatari hariç kimsenin hakkıyla çevirebileceğini sanmıyorum. Gün gelir belki görürüz
Umarım bekleneni verip güzel bir başlangıç yaparlar.