Yeni Kitap Haberleri

Normalde yaptığım bir şey değil ama bugün can sıkıntısından bi bakayım dedim. Ve gördüğüm heyecan verici haberleri paylaşmak istedim.

18 Beğeni

Bu arada halka dünyanın 4. Kitabı bayağı sarktı. Siz söyleyince aklıma geldi. Umarım yine yarıda kalmaz

3 Beğeni

Çok da gecikmedi sanki. Bana göre yani. Ufak bir sorun vardı gibi hatırlıyorum. :thinking:

2 Beğeni

Kitabın yurtdışında çıkış tarihi 1 Eylül
Bu kadar güncel kitapları görmeye alışıl değiliz :rofl:

19 Beğeni

Geçenlerde telefonda sorduğumda seri tamamlanacak dediler.

1 Beğeni

41 posts were merged into an existing topic: Tartışma Köşesi

Bunu şuraya bırakıyorum.

4 Beğeni

Söz ağızdan çıkmışsa tamam :+1:

4 Beğeni

Nyarlathotep toplama bir şey olacak sanırım. Mensur şiir olarak geçiyordu kendisi, bayağı da kısa. Bakalım bakalım.

3 Beğeni

Salon yayınları senarist yazacağına yönetmen yazdığı için bu arkadaşta dalga geçme maksatlı yönetmen John Carpenter’a başrol oyuncusu demiş. Daha önce birkaç mesajla bu konudaki fikrimi beyan ettiğim için yeni kitap haberleri konusunu saptırmamak adına yeniden yazmayacağım sadece gözünden kaçanlar varsa diye mesajı açıklama amaçlı yazıyorum.

7 Beğeni

Can kısa klasiklerden yayınlanıyor olabilir kitap.

1 Beğeni

Sanırım burada Salon yayınlarına gönderme yapılmış :thinking:
Edit: @Alladierre mesajını görmemiştim.Şimdi gördüm,konuyu güzel açıklamış :+1:

9 Beğeni

İthaki hayırdır diyesim geliyor. Çok itici bu hareketler. Neden böyle oldu ki?

12 Beğeni

Yoksa?

13 Beğeni

Black company-Malazan veya ithakinin baskısını yapmadığı serilerden olsa tadından yenmez.

2 Beğeni

Malazan imkansız bence. Keşke olsa tabi de.

2 Beğeni

Aynen tek çare ing geliştirip,orijinal dilden okumak.

1 Beğeni

12 bin küsür sayfa. İngilizceyi geliştirsek bile ilk kitap baya karmaşıktı ben denedim ama bir sürü karakterin gözünden olaylar paramparça, dil çok ağır değil ama yazar çat çat konuya giriyor. Açıkçası yüzüklerin efendisi gibi tabu oldu bende. Yarım yamalak okumayayım diye bıraktım öyle. Birgün çıkar diye umut ediyorum ama seriyi Çiğdem Erkal yada Niran Elçi yada İhsan Tatari hariç kimsenin hakkıyla çevirebileceğini sanmıyorum. Gün gelir belki görürüz

3 Beğeni

Umarım bekleneni verip güzel bir başlangıç yaparlar.

2 Beğeni