Yeni Kitap Haberleri

Alfa basacak en son sorduğumda çevirmenle ilgili sorunlardan dolayı biraz gecikti demişlerdi. Metis bilim kurgu basma aşkıyla yanıp tutuşuyorsa zamanında basıp bıraktığı seriyi telifleri kapılmadan devam ettirseydi.

4 Beğeni

Telifi Alfa almış ve basacağız diye söyledi. Metis’in o yazıyı düzeltmesi gerek. Ya da kendi hayal dünyalarında basacaklar bilemiyorum. :slight_smile:

5 Beğeni

:joy::joy::joy::joy::joy::joy:

7 Beğeni

Ithaki’nin paylaşımı mı bu?

Telefondan dolayı görememişim. Alican Bey yeni diss atmış.

2 Beğeni

Evet :sweat_smile: Benim anlamadığım ilk 2 cilt zaten var piyasada neyin ilki bu. Bunlar daha önce bastılar yine piyasada kalmadı şimdi talebi görünce yeniden mi bastılar aceba?

Zamanında ilk defa yayımlayan demek istemiş. Bir de 3 cildi 2 cilde toplamışlar. :thinking:

1 Beğeni

Gelsin görelim o zaman bakalım. Karşılaştırıp ikisinden birini alırız. Keşke her kitapta böyle ayrı yayınevi tercih edebilme sanşımız olsa.

1 Beğeni

Alican Bey diyor ki on yıl önce ya nasip diyerek Conan Yıllıkları-1, Kılıç ve Büyü Öyküleri - 1, Düşler İmparatorluğu-1 şeklinde kitaplar basıp bu türlerde devamını getirmedik. Soranada satmıyor, ticaret dedik. Şimdi oluşan piyasa ile en birinci, en ilki (ilk yerine ilkeli yazabilseydim keşke) biziz.

3 Beğeni

Babar Cohen de Delidolu Diskdünya’da. :sweat_smile: Conan deyince aklıma Barbar Cohen geldi. Araya sızarak iki illegal reklam yapayım dedim. :buyucu:

Not: Kızını da ilerleyen kitaplarda görebilirsiniz. :smirk:
Not2: Belki de pek görmek istemeyedebilirsiniz. :grimacing:

5 Beğeni

İsteriz, isteriz :sunglasses:

Özet

6 Beğeni

Kapakta, Frank Frazetta üstadın çizimlerini kullanmalarına sevindim.

1 Beğeni

Bıçaklara dikkat etmekte fayda görüyorum. Dikkat bıçak çıkabilir! ☡☠

4 Beğeni

8 Beğeni

Peki Gerekli Şeyler’de indirim oranı nasıldı? İstanbul Fuarı’nda oradan da çok alışveriş yapmayı planlıyordum da

images
Her yerde tükendi gözüküyordu, bu hafta baskıya girmiş bekleyeni varsa.

1 Beğeni

2 Beğeni

YKY’nin yeniden baskıların bizim talebimize göre belirlendiğini söylediği kopyala yapıştır mesajına istinaden şansımı denemek istedim. Sağolsunlar bana yol gösterdiler. Sahaf ve nadirkitap diye iki yeni olgu öğrendim. Şimdi gidip kitapları bu siteden temin edecek ve bu ay yemek yemeyeceğim. Teşekkürler YKY!

2 Beğeni

Hemen yılmayın, eş dost, arkadaştan rica edin, onlarda yazsın. Ömer Seyfettin için 2 yıl yeniden basılsın diye her ay yazdık birkaç arkadaş.

1 Beğeni

BKK 50

17 Beğeni

Alican Bey “50.” başlığı ile gönderiyi atmış.

1 Beğeni