Alfa Kabalcı’nın pek çok kitabını birebir bastı. Benim düşüncem aynı kitaptır.
Bende öyle tahmin etmiştim, Umarım ne var ne yok hepsini Alfa basar. Fiyat farkına baksanıza. Kabalcı 2010 yılında bastığı kitap için 75 TL etiket fiyatı belirlemiş. Özel baskı olsa anlarım. Başka yayınevleri aynı kitapları bastıkça Kabalcının fiyatları iyice göze batıyor.
Şöyle bir göz gezdirip,eseri kısaca araştırdım.Gizem gerilim türünde bir esermiş.Bir genç kızın kaçırıldıktan sonra kurtulma mücadelesini anlatıyormuş.Ana kahramanın karakter olarak da güçlü güzel yazıldığı da belirtilmiş.Belli noktalar da yetişkinlere de hitap eden bir esermiş.
İTALO SVEVO okuyan var mı hiç aramızda?
İtalo Calvino olsa? 
yok ben en ünlü yapıtı Zeno’nun Bilinci olan Svevo alsam olur mu?
Alaaaaahuekber Allaaaaaahuekber!
@alper ön kapağın üstüne DÜNYA KLASİKLERİ yazısı eklemişler.
Güzel olmuş ama bizde olan baskılarda bu olmayacak.
Evet ama ön kapak değişikliği olduğu için eskilerde olmamasını çok önemsemedim ben açıkcası. Sırtta değişiklik olsaydı ona bozulurdum biraz 
Çok önemli bir detay değil elbette. İlk kitapla ilk baskıdan itibaren olsaydı daha iyiydi, ama yeni akıllarına gelmiş, artık yapacak bir şey yok. 
Evet kapaktaki boşluk dolmuş güzel olmuş gerçekten. Diğer kitapların da böyle baskı yapması çok uzun sürer zaten diye kendimizi avutabiliriz. 
Ben bu konuyu sizin için Yaşar hocaya sorabilirim. Yaşar Çoruhlu hoca Türk mitolojisi ve sanatı konusunda çok iyidir.
Tam karar veremedim, içerik doyurucu mu en iyisi kitap evine gidince ben de bir kontrol edeyim.
@Blackheart ilk alfa siparişi için sepete ekledim, her durumda alma düşüncesindeyim ama yine de sorarsanız sevinirim.
Alfa’ya sordum ben soru hattında paylaşmıştım. Birbirinden farklı kitaplarmış.
Anladım,Teşekkürler @Blackheart Kabalcı baskısı pahalı zaten, yeni Alfa baskıyı tercih edeceğim ben.