Soruyu nereye soracağımı bilemedim: İş Bankası’nın bastığı Shakespeare’ler ile Alfa’nın bastıkları arasında sayfa sayısı bakımından fark var. Hem de bayağı. Sizce hangisinden almalıyım? Alfa’nın çevirileri nasıl?
Alfa baskılarında yanlış bilmiyorsam İngilizcesi de var.
Doğrudur. Ayrıca oyun ile ilgili bilgiler de var, hangi dönem yazıldı, İlk gösterim, Türkçeye ilk çevrilme vb vb…
Pahalı demiştim ama bu baskı ve içerik çok daha iyi gibi.
Belki boyut, punto değişikliği olabilir.
Hazır konu Kabalcı’dan açılmışken, yayınevi kapandı mı ne oldu? Mağaza duruyor ama yayınevi hakkında öyle bir şeyler duymuştum. Instagram’dan sordum öyle bir durum olmadığını söylediler.
O kapanmış da başka bir yerdeki duruyormuş.
Sevgili @oguzeren
Herkese tek tek ayrı mesajlarda yanıt vermek yerine lütfen düzenle seçeneğini seçerek isim etiketi kullanın. Böylece konuda istenmeyen kalabalıklar oluşmamış olur.
Arkadaşlar genel olarak son zamanlarda aşağı yukarı herkes bu konuda dikkatsizleşti. Lütfen, kurallarımıza önce biz uyalım, sonra uymayanları raporlayalım.
Sevgiler…
Kabalcı yerine Rebooklica diye bir mağaza açıldı. Kabalcı kitapları var hala ama.
Kabalcı’nın kendi yeri de Büyük Beşiktaş Çarşısının alt katında.
Kendi yeri değil o. Meltem Kabalcı kitabevi olarak geçiyor. Orası da kabalcı gerçi farketmez.
Ciltli baskısını çok beğeniyorum O’nun ama ince kapak baskılarına bir türlü ısınamadım,yeni baskılar böyleymiş yine beğenemedim
Bu versiyonununu da keşke ciltli bassalar
Ben tüm King kitaplarının ciltli basılmasını istiyorum ama maalesef,Altın yayınları İthaki gibi ciltli kitap konusunda pinti
Bir “keşke” de King kitaplarının farklı bir yayınevinden çıkması için diyorum o zaman
Keşke Can Yayınları alsa 1984 gibi birde özel baskılarını yapsa King kitaplarının offf neyse hayal kurmayalım şimdi…
Can alsa King’in öykü kitaplarında, 20 öykülük kitabın 38 farklı versiyonunu çıkarır.
Doğruya doğru bu muhtemel bir senaryo
Ciltli dedin de yabancı yayınları alsa kesin ciltli çıkar en dandik kitap bile ciltli yabancıda.Gerçi o da ithakinin ama.
Yabancı Young Adult genel olarak. Aman almasın ithaki Tek yararı sıfır sansür olacak olması olurdu.