İthaki almış olsa sayfa kalitesi yarı yarıya düşer herhalde
@Ozgur Beye katılıyorum Yabancı daha çok fazla genç işi işler yapıyor.Benimde aldığım kitaplar var Yabancı’dan,çoğu kitabı ciltli ama nerede vıcık vıcık aşk kitabı var Yabancı hemen basıyor
Alfa kendi sitesine koymamış daha bu ne hız
Çevirmen Ersan Üldes de çok iyi bir yazardır.
Androidler… bu yıl en çok beklediğim kitaplardan biri.
Aurora’nın Dönüşü de iyi bir serinin ilk kitabı. Nevernight’çılar toplaşın
Jay Kristoff sanki Sanderson ve King’e nazire yaparcasına kitap yazıyor Maşallah bu ne verimlilik.
Yaaaaa… Özgürlük Hapishanesi sandım. Elim ayağım titredi… Hayallerim çat!
Şöyle Nevernight’a bir göz attım, yazar abimiz biraz gevşek sanki Arada okurla muhabbet ediyor
O dipnotlar çok uzaklaştırmıyor değil mi konudan? Yani yaptığı “gevşek” muhabbetler
Hayır tam tersine, hikayedeki bazı karakterler de matrak olduğundan, yazarın muziplikleri rahatsız etmiyor.
"Bir de alışıyorsunuz değerli dostlarım alışıyorsunuz "
Dipnot gibi yazdım
Tamamdır o zaman. Sevindim
Nevernight bitti mi? Yoksa daha devam kitabı var mı? 2 kitap çıktı şimdiye kadar sanırım.
Ek: 1 kitap daha varmış.
Evet 3 leme olarak düşünülmüş. Nedense devam etme ihtimali var gibi geliyor bana.
Kuzgunun Gölgesi
Tanrımezarı
Türkçe ye çevrildi.
Darkdawn için 2 çıkar çıkmaz yazmıştım ama yayınevi yetkilisi daha 2 yi yeni bastık dedi haklı olarak otur soluklan hele dedi bana.
Ahan da kanıtı
Pegasus Yayınları Soru Hattı - Everfever tarafından #817
Bu arada ben seriyi beğeniyorum falan evet de öyle favorim gibi iddialarda bulunamam. Okuduğum, takip ettiğim bir seri sadece.
Büyü Okulu’nu o kadar çok sordum ki yayınevine. Kitabın kapağı vardı kendisi yoktu. Çok şükür çıkardılar. Tüyap’ta alırım onu da .
@Agape Özgürlük Hapishanesi’ni lise kütüphanesinden okumuştum. Hala tadı damağımda. Keşke onu da bassalar.