Yeni Kitap Haberleri

Ama sen ciddisin …

1 Beğeni

Evet. Fuarda bana ne anlattıysa ithaki stantındaki yetkili aynen yazdım burada. Ama sonra sevincim kursağımda kaldı. Bana açıklama yapan kişi çok inandırıcıydı. Kesin bir dille söyledi. Ama bu forumda yazılanlar sevincimi kursağımda bıraktı. Yani adam neden yalan söylesin.

1 Beğeni

Yok sana da adama da inanıyoruz. Haberi okuduğumdan bu yana kendimi ikna etmeye çalışıyorum. İyi oldu diye. Ama bu arada malum seri yarım kalır mı, korkusu var. Hani bu süre boyunca çıkıp, ‘arkadaşlar şaka yaptım’ desen, rahatlayacaktım. Ama yapmadın. Karışık duygular içerisindeyim.

1 Beğeni

Gerçi bu kısıma tam inandım da diyemem de, işte …

Can kült eserlerin özel baskıları arasına bir eser daha katılıyor

Türkiye’de kitap satmıyor sözleri hiç inandırıcı gelmemeye başladı.

Ortak payda olan yazarlar her zaman böyle. Zülfü Livaneli mesela, ilk baskıda 50binle başlıyor kitapları. Ahmet Ümit, Hakan Günday vs. hep yüksek ilk baskılarla giriyorlar.

1 Beğeni

Akulin in bu kadar hayranı var mı ?

3 Beğeni

Ahmet Ümit’in son 2-3 kitabının ilk baskısı 300 bin oldu. Bazı yazarlarımızın kitapları ilk baskılarda bu sayılarda satışı 6-7 ay içerisinde yapıyor.

İthaki’den bilimkurgu türünde yeni bir seri geliyor.

Serinin ismi Firefly.Biraz araştırdım 4 kitaplık bir seriymiş.Star Trek ile kıyaslayanlar olmuş , uzay operası tadında yer yer mizah unsurlarının da araya serpiştirildiği vurgulanmış.

13 Beğeni

Film ya da dizisi mi var bunun? Kapak öyle bir izlenim veriyor

Serenity isimli bir filmi ve Firefly isimli bir dizisi mevcut. Hangisi diğerinin öncülüydü hatırlayamadım ama.

3 Beğeni

Firefly dizisi ve sonrasında çıkan Serenity filmi. Dizi bilim kurgu tarihinin en iyi dizilerinden kabul edilir. Cidden de öyledir. Ama yapımcı kanal 1 sezon sonra iptal kararı verdi. Hayranları yıllardır kanalı bombardımana tutar.

9 Beğeni

Şu ünlü firefly dizisi… The Big Bang Theory de bile sürekli bahsi geçerdi.

2 Beğeni

36 posts were merged into an existing topic: İthaki Yayınları Soru Hattı

A post was merged into an existing topic: İthaki Yayınları Soru Hattı

Dizisi bitince çok boşlukta bırakmıştı. Hikayenin kitap olarak devam edebileceğinin haberini okumuştum o dönemler. Bu kitaplar o kitaplar olsa gerek. En azından sonunu öğreniriz. :smile:

2 Beğeni
2 Beğeni