Yeni Kitap Haberleri

Niye öyle dedin anlamadım

Üstteki yoruma cevaben öyle demiştim :slight_smile:

1. kitapta iptal ederler Malazan’ı :confused:

İthaki yakında basacağız derse mantıklı da haklarını zaten bir yayınevi almıştı. Hatta @mit haberi çıtlatmış sonra projenin bir süre ertelendiğini söylemişti. Ne ara telifi düştü de İthaki kapacak oldu.

2 Beğeni

İlki basılsında onada razıyım. :grinning:

Şimdi hem sevindim, hem sevinemedim. Serinin çıkacak olması sevindirici, fakat İthaki seriyi iptal ederse çok üzücü olur. Şahsen İthaki’den çıkmasını istemezdim, biraz çeşitlilik olmasından yanayım, her seri İthaki’de :slight_smile:

2 Beğeni

1 Beğeni

İthaki bunu basarsa. Yayınevinin kapısına kadar çıplak koşacağım. :grinning::grinning:

2 Beğeni

Tövbeee… :joy: Arkadaşlar çıldırmayın gece gece. :joy::sweat_smile:

2 Beğeni

Ev yakındır umarım :confused:

Baya uzak ama metro var allahtan​:grinning::grinning::joy::joy:

1 Beğeni

Çok şükür bugün de uykumuz kaçtı.

17 Beğeni

Ben aynı şeyi yine yarım bırakırlarsa yapacağım.

6 Beğeni

Arkadaşın değil ama sizin ki garanti gibi oldu :confused:

3 Beğeni

Bensiz yapma sakın. Tek başına yaparsan deli derler. İki kişi yaparsa haber olur ve etkili olur. :joy:

3 Beğeni

Çevirmen Çiğdem Erkal yada Niran Elçi mi? Nolur olsun çünkü :sweat_smile:

1 Beğeni

Bayan ismi olduğunu hatırlıyorum. Ama ismi hatırlamıyorum.

İyi ki bugün söylememişsin moralim 10 saat falan daha erken bozulacaktı :slight_smile:

2 Beğeni

Tüh desene 1 2 kitap basıldıktan sonra “ellerinde olmayan bir problem nedeniyle” seri devam etmeyecek.Tıpkı vakıf, ejderha mızrağı,Drizzt,Dune, ve nice bilimkurgı serisinde olduğu gibi.Niran elçi olabilir daha önce o 1. Kitabı çevirmişti sanırım.

2 Beğeni

Aynen ya kardeşim. Çok kötü oluyor serileri bitmemesi.

Ejderha mızrağı ve unutulmuş diyarları unutmadık hani yaklaşık 3 yıldır ejderha mızrağında ki gelişme nerede? Ayrıca bir çok serinin ilk kitabını bastılar ama yaklaşık bir yılda 2. Kitabı çıkarmadılar. Şimdi de kallavi serilerden malazanı basacaklarını duyuyoruz bu beni korkutuyor.

4 Beğeni