Yeni Kitap Haberleri

Fuarda ithaki standında öğrendim. Malazan haklarını en kısa zamanda ithaki alıyor. Ve önümüzdeki yılın ortalarına doğru ilk kitap basılacak. Çevirmenin ismimi bile söylediler ama inanın unuttum. Bayan adı olduğunu hatırlıyorum sadece. Kesin bilgidir…

4 Beğeni

images%20(60)
Şaka maka, harbiden İthaki mi basıyor?

4 Beğeni

Yemin ediyorum. Adamlar bunu söylediler. Yalan neden söylesinler ki durup dururken. Çok net ve inandırıcıydı. Kesin konuştu. Hatta ciddi isiniz diye defalarca sordum.

2 Beğeni

O zaman seri bitmeyecek demektir :slight_smile:

@Son.of.Yona yani genelde seriler bitmiyor İthaki’de. O bakımdan söyledim :slight_smile: umarım biter bu kez

10 Beğeni

O zaman dans millet!

Ahanda içime kurt düştü.

1 Beğeni

Niye öyle dedin anlamadım

Üstteki yoruma cevaben öyle demiştim :slight_smile:

1. kitapta iptal ederler Malazan’ı :confused:

İthaki yakında basacağız derse mantıklı da haklarını zaten bir yayınevi almıştı. Hatta @mit haberi çıtlatmış sonra projenin bir süre ertelendiğini söylemişti. Ne ara telifi düştü de İthaki kapacak oldu.

2 Beğeni

İlki basılsında onada razıyım. :grinning:

Şimdi hem sevindim, hem sevinemedim. Serinin çıkacak olması sevindirici, fakat İthaki seriyi iptal ederse çok üzücü olur. Şahsen İthaki’den çıkmasını istemezdim, biraz çeşitlilik olmasından yanayım, her seri İthaki’de :slight_smile:

2 Beğeni

1 Beğeni

İthaki bunu basarsa. Yayınevinin kapısına kadar çıplak koşacağım. :grinning::grinning:

2 Beğeni

Tövbeee… :joy: Arkadaşlar çıldırmayın gece gece. :joy::sweat_smile:

2 Beğeni

Ev yakındır umarım :confused:

Baya uzak ama metro var allahtan​:grinning::grinning::joy::joy:

1 Beğeni

Çok şükür bugün de uykumuz kaçtı.

17 Beğeni

Ben aynı şeyi yine yarım bırakırlarsa yapacağım.

6 Beğeni

Arkadaşın değil ama sizin ki garanti gibi oldu :confused:

3 Beğeni

Bensiz yapma sakın. Tek başına yaparsan deli derler. İki kişi yaparsa haber olur ve etkili olur. :joy:

3 Beğeni