Niye öyle dedin anlamadım
Üstteki yoruma cevaben öyle demiştim ![]()
- kitapta iptal ederler Malazan’ı
İthaki yakında basacağız derse mantıklı da haklarını zaten bir yayınevi almıştı. Hatta @mit haberi çıtlatmış sonra projenin bir süre ertelendiğini söylemişti. Ne ara telifi düştü de İthaki kapacak oldu.
İlki basılsında onada razıyım. 
Şimdi hem sevindim, hem sevinemedim. Serinin çıkacak olması sevindirici, fakat İthaki seriyi iptal ederse çok üzücü olur. Şahsen İthaki’den çıkmasını istemezdim, biraz çeşitlilik olmasından yanayım, her seri İthaki’de 
İthaki bunu basarsa. Yayınevinin kapısına kadar çıplak koşacağım. 

Tövbeee…
Arkadaşlar çıldırmayın gece gece. 

Ev yakındır umarım 
Baya uzak ama metro var allahtan:grinning:

Ben aynı şeyi yine yarım bırakırlarsa yapacağım.
Arkadaşın değil ama sizin ki garanti gibi oldu 
Bensiz yapma sakın. Tek başına yaparsan deli derler. İki kişi yaparsa haber olur ve etkili olur. 
Çevirmen Çiğdem Erkal yada Niran Elçi mi? Nolur olsun çünkü 
Bayan ismi olduğunu hatırlıyorum. Ama ismi hatırlamıyorum.
İyi ki bugün söylememişsin moralim 10 saat falan daha erken bozulacaktı 
Tüh desene 1 2 kitap basıldıktan sonra “ellerinde olmayan bir problem nedeniyle” seri devam etmeyecek.Tıpkı vakıf, ejderha mızrağı,Drizzt,Dune, ve nice bilimkurgı serisinde olduğu gibi.Niran elçi olabilir daha önce o 1. Kitabı çevirmişti sanırım.
Aynen ya kardeşim. Çok kötü oluyor serileri bitmemesi.
Ejderha mızrağı ve unutulmuş diyarları unutmadık hani yaklaşık 3 yıldır ejderha mızrağında ki gelişme nerede? Ayrıca bir çok serinin ilk kitabını bastılar ama yaklaşık bir yılda 2. Kitabı çıkarmadılar. Şimdi de kallavi serilerden malazanı basacaklarını duyuyoruz bu beni korkutuyor.