Fuarda ithaki standında öğrendim. Malazan haklarını en kısa zamanda ithaki alıyor. Ve önümüzdeki yılın ortalarına doğru ilk kitap basılacak. Çevirmenin ismimi bile söylediler ama inanın unuttum. Bayan adı olduğunu hatırlıyorum sadece. Kesin bilgidir…
Şaka maka, harbiden İthaki mi basıyor?
Yemin ediyorum. Adamlar bunu söylediler. Yalan neden söylesinler ki durup dururken. Çok net ve inandırıcıydı. Kesin konuştu. Hatta ciddi isiniz diye defalarca sordum.
O zaman seri bitmeyecek demektir
@Son.of.Yona yani genelde seriler bitmiyor İthaki’de. O bakımdan söyledim umarım biter bu kez
O zaman dans millet!
Ahanda içime kurt düştü.
Niye öyle dedin anlamadım
Üstteki yoruma cevaben öyle demiştim
- kitapta iptal ederler Malazan’ı
İthaki yakında basacağız derse mantıklı da haklarını zaten bir yayınevi almıştı. Hatta @mit haberi çıtlatmış sonra projenin bir süre ertelendiğini söylemişti. Ne ara telifi düştü de İthaki kapacak oldu.
İlki basılsında onada razıyım.
Şimdi hem sevindim, hem sevinemedim. Serinin çıkacak olması sevindirici, fakat İthaki seriyi iptal ederse çok üzücü olur. Şahsen İthaki’den çıkmasını istemezdim, biraz çeşitlilik olmasından yanayım, her seri İthaki’de
İthaki bunu basarsa. Yayınevinin kapısına kadar çıplak koşacağım.
Tövbeee… Arkadaşlar çıldırmayın gece gece.
Ev yakındır umarım
Baya uzak ama metro var allahtan:grinning:
Ben aynı şeyi yine yarım bırakırlarsa yapacağım.
Arkadaşın değil ama sizin ki garanti gibi oldu
Bensiz yapma sakın. Tek başına yaparsan deli derler. İki kişi yaparsa haber olur ve etkili olur.