Yeni Kitap Haberleri

Bu anime serisinin mangası mi oluyor? Sanırım serinin romanı da vardı. Umarım onu da görebiliriz.

Evet. Hatta orjinal ismi Gunnm’miş. Batıda yayınlanınca adı Alita olarak değiştirildi. Türkçeye çevrilen bu manga sesiri de dokuz ciltlik ilk Alita mangası.

Roman, film uyarlamasına özel. Orjinal seriye dahil değil.

1 Beğeni

David Copperfield’ın ciltli baskı etiket fiyatı 60 liraymış.

1 Beğeni

Conan ciltli baskı sadece İlknokta üzerinden mi satılacak bilginiz var mı? Diğer sitelerde sadece ince kapak baskısını gördüm

1 Beğeni

Ciltli baskısı mı var ki? Cilt 1 ve Cilt 2 diye çıktı ama ciltli değil.

Cilt 1’in bir de ciltli versiyonu satışta.

Buldum. N11’e eklesinler bakalım fiyatı ne olacak on göre alırım belki.

1 Beğeni

Kapak çok güzel …

1 Beğeni

Kitabın adını yemin ederim @_restlessness sandım. :joy:

1 Beğeni

Ben de ilk öyle okumuştum :slight_smile:

2 Beğeni

Benim anlamadığım neden? Aynı iş kolunda neyi paylaşamıyorsunda ikinci kez bayağı bir yorum/paylaşım yapmayı tercih ediyorsun. Bir kök nedeni olmalı bu türde bir saldırganlığın. Öyle akla dayalı bir kök nedende aramıyorum, pasif agresiflik bile kabulümdür.

1 Beğeni

Ürün muhtemelen tüm satış sitelerinde olacak. Ancak satış tarihi 23.11.2019 olduğu için diğer sitelere bilgi göndermemiş olabilirler.

1 Beğeni

Onu hiç kimse bilmiyor.

Sonuçta kıyaslama yapılmadı. Bakarız iyi kitapları kim basarsa onu alırız zaten bu şekilde yapıyoruz. Burada tatışılan nokta da takınılan tutumdu zaten ancak tartışmayı farklı yerlere çekmeye çalışan forumdaşlar var.

Güncel bilim kurgu bize hitap eder etmez bakacağız artık. :slight_smile:

5 Beğeni

Nihayet önce Gündeste yeni baskı yaptı. Şimdi de Ferhan Şensoy’un yeni şiir kitabı Gecedeste çıktı.

http://ortaoyuncular.com/tr/magaza/kitaplar/gecedeste/

3 Beğeni

Uzun zamandır forumda yoktum. H. P. Lovecraft’ın toplu eserleri basıldı mı?

1 Beğeni

Alfa Yayınlarının baskısını soruyorsunuz sanırım. Geçen hafta bandrol alındı, yakında satışa çıkar sanırım.

1 Beğeni

Hocam bu bilgiyi nereden buldunuz acaba?

Ben etiket fiyatını 70₺ civarında bekliyorum. Hadi küsüratlı söyleyeyim ki… 72 olsun.

İnşallah sizin dediğiniz gibi olur.

Ciltli David Copperfield

Edit: Jaguar Yayınlarından Semenderlerle Savaş kitabı hakkında şöyle bir yanıt aldım.

7 Beğeni

Yeni sezon yeni fasiküller.

Yeni çizgi roman

5 Beğeni

Burak Hocam Eskişehir şubeden haber aldım. Hatta bana çarşamba günü şubelerden satışa başlayacağını söylediler.