Tamam güzel. Pandora da koymuş zaten. Saint-hermine Şovalyesi’yle aynı sayfa sayısı yaklaşık oradan düşündüm ama bu daha ucuz çıktı
David Copperfield (ciltli ve ciltsiz) ve Denizler Altında Yirmi Bin Fersah İş Kültür’ün sitesinde satışta.
Kitapyurdu’nda hala neden yok acaba
Ekleme: Denizler Altında Yirmi Bin Fersah Kidega’da 532 sayfayken İş Kültür’de 240 sayfa görünüyor, fiyat konusunda da biri diğerinin iki katı. Hangisi doğru?
İş bankasındaki bilgiler yanlış girilmiş. ISBN numarası, sayfa numarası ve etiket fiyatı Gönül Bir Yel Değirmenidir Sevda Öğütür kitabına ait.
Doğrusu, 532 sayfa ve 24 lira olanı.
@Alladierre, sitedeki bilgiler düzeltildi, teşekkürler.
Bak bu güzel işte…
Eklenir eklenir. Ben de oradan alacağım bir parti ama bekliyorum.
Bu ciltli baskılar ne kadar sürede tükeniyor bilginiz var mıdır?
Tek baskı yapıp bir daha çıkmıyor mu?
Evet aynısı, daha doğrusu yeni basımı…
Joker ciltli baskı eklenir mi acaba sitelere yoksa sadece Jedbang’da mı olur
O tip özel baskıları sadece kendi sitelerinde yayınlıyorlar. Bir ihtimal edessa’da da olur.
@Voldemort Ciltli baskılar kolay kolay bitmez. 7-8 ay önce basılmış Ciltli İş Bankası kitapları bile hala çok rahat bulunuyor.
@GkiraraJ Kitaba olan talebe göre 2. 3. 4. ciltli baskılar yapılır. Benim Odysseia’yı beklediğim gibi bekletir ama talep olduğu sürece basılır illaki
Edessaya sordum ön sipariş şuan ciltli baskılar çıkar çıkmaz yayınlayacağız dediler.Kidega olursa Enpara ile 10 tl daha uygunu gelir diye merak ediyorum oraya çıkacak mı diye
God of War kaç sayı olacak bilginiz var mı?
Normalde seriden bugüne kadar 4 sayı çıkmış fasikül olarak. Yayınevi muhtemelen 4 sayıda bitirecektir. Aşağıda ki linklerden kontrol edebilirsin. Chris Roberson tarafından 4 sayı yaratılmış.