Yeni Kitap Haberleri

Tamam güzel. Pandora da koymuş zaten. Saint-hermine Şovalyesi’yle aynı sayfa sayısı yaklaşık oradan düşündüm ama bu daha ucuz çıktı :smile:

1 Beğeni

David Copperfield (ciltli ve ciltsiz) ve Denizler Altında Yirmi Bin Fersah İş Kültür’ün sitesinde satışta.

Kitapyurdu’nda hala neden yok acaba :roll_eyes:

Ekleme: Denizler Altında Yirmi Bin Fersah Kidega’da 532 sayfayken İş Kültür’de 240 sayfa görünüyor, fiyat konusunda da biri diğerinin iki katı. Hangisi doğru? :face_with_raised_eyebrow:

3 Beğeni

İş bankasındaki bilgiler yanlış girilmiş. ISBN numarası, sayfa numarası ve etiket fiyatı Gönül Bir Yel Değirmenidir Sevda Öğütür kitabına ait.

3 Beğeni

Doğrusu, 532 sayfa ve 24 lira olanı. :slight_smile:

@Alladierre, sitedeki bilgiler düzeltildi, teşekkürler. :slight_smile:

2 Beğeni

10 Beğeni

resim

7 Beğeni

Bak bu güzel işte…

Dikkat dikkat Efsane geldiiiiii.

https://kidega.com/kitap/god-of-war-1-331748/detay

Ayrıca…

8 Beğeni

Eklenir eklenir. Ben de oradan alacağım bir parti ama bekliyorum.

1 Beğeni
4 Beğeni

Bu ciltli baskılar ne kadar sürede tükeniyor bilginiz var mıdır?

Tek baskı yapıp bir daha çıkmıyor mu?

Evet aynısı, daha doğrusu yeni basımı…

1 Beğeni

Joker ciltli baskı eklenir mi acaba sitelere yoksa sadece Jedbang’da mı olur

O tip özel baskıları sadece kendi sitelerinde yayınlıyorlar. Bir ihtimal edessa’da da olur.

@Voldemort Ciltli baskılar kolay kolay bitmez. 7-8 ay önce basılmış Ciltli İş Bankası kitapları bile hala çok rahat bulunuyor.

@GkiraraJ Kitaba olan talebe göre 2. 3. 4. ciltli baskılar yapılır. Benim Odysseia’yı beklediğim gibi bekletir ama talep olduğu sürece basılır illaki :slight_smile:

1 Beğeni

Edessaya sordum ön sipariş şuan ciltli baskılar çıkar çıkmaz yayınlayacağız dediler.Kidega olursa Enpara ile 10 tl daha uygunu gelir diye merak ediyorum oraya çıkacak mı diye :smile:

1 Beğeni

God of War kaç sayı olacak bilginiz var mı?

1 Beğeni

Normalde seriden bugüne kadar 4 sayı çıkmış fasikül olarak. Yayınevi muhtemelen 4 sayıda bitirecektir. Aşağıda ki linklerden kontrol edebilirsin. Chris Roberson tarafından 4 sayı yaratılmış.

2 Beğeni