His dark materials da ciltli çıkması güzel olmuş. İthaki güzel haberlerle geldi. Zaman Çarkı’nı uzun zamandır bekliyordum. 4. cildi basıldıktan sonra rahatlıkla Zaman Çarkı serisine giriş yapabilirim. Konu İthaki ve seri kitaplar olunca tüm seriyi tamamlamadan başlamıyorum.
Bir de yayında Dune var mıydı? Olsa süper, hüpper, müpper bir yayın olurmuş.
Kapaklara ait görsel paylaşılmıştı instagram hikayesinde ama ben Ankara’da olduğumdan paylaşamadım.
Ay sonunu bulmaz satışa açılır diye düşünüyorum.
Az önce baktım, fakat maalesef göremedim hikayede kapakları. Ekran görüntüleri varsa atma imkanınız var mı acaba?
Maalesef kapakların görsellerini alamadım şehir dışında olduğumdan.
Tamamdır, çok teşekkür ederim Ankara’da gezilecek yer çok, umarım sevmişsinizdir
Ankara’yı sevdim daha fazla gezmek isterdim ama zaman problemleri nedeniyle döndüm. Telefonumda sorun yaşamıştım o nedenle ekran görüntüsünü alamadan hikayeden kalkmış. Zaten hep en lazım olduğu zamanlarda bozulmaz mı şu aletler.
Bir dahaki gelişinizde gelin bir çayımı için
Hep öyle namussuzlar
Bu sefer biraz ani olmuştu. Bir sonraki gelişimde müsait olursanız çayınızı içerim.
Mutlaka beklerim…
2019 Arthur C. Clarke ödülünü kazanan kitap Eksik Parça tarafından dilimize kazandırılacakmış.
Goodreads’de üçleme olarak görünüyor.
Forumda aşağıdaki konuda biraz değinilmiş;
https://forum.kayiprihtim.com/t/2019-arthur-c-clarke-odulunun-galibi-belli-oldu/14179
Güncel eserler görmek çok güzel. Umarım seri hızlı bir şekilde tamamlanır. Böyle yeni eserlere hasret kaldık açıkcası.
Yayınevi seriyi hızlı şekilde tamamlamak istediklerini söyledi, çok uzun aralıklar olmayacakmış. Ayrıca Eksik Parça bilim kurgu eserlerini bir seri dahilinde çıkarıyormuş. Künye numaraları bu şekilde verilmiş. İlerleyen zamanda bu seriye yine güncel eserlerden eklenmeye devam edecekmiş.
Benim tek endişem çeviri ve editörlük. Bunlar iyise Mahmut yayınları da basabilir.
Agapi yayınları var yeni keşfettim ben onlardan ümitliyim baya
Hangi konuda? Bahsettiğim sıkıntısı mı? Yooo.
Benim hiç ümidim yok ama senin ümidini de baltalamak istemem. Kitapları hiç iç açıcı değil.
2 sn önce ekran görüntüsü almıştım
Bende de oluyor arada. Herkes hızlı forumda
Geçenki attığımıda dogru yorunlamışız