Yeni Kitap Haberleri

Bir dahaki gelişinizde gelin bir çayımı için :blush:

Hep öyle namussuzlar :laughing:

2 Beğeni

Bu sefer biraz ani olmuştu. Bir sonraki gelişimde müsait olursanız çayınızı içerim. :blush:

2 Beğeni

Mutlaka beklerim… :slightly_smiling_face:

2 Beğeni

2019 Arthur C. Clarke ödülünü kazanan kitap Eksik Parça tarafından dilimize kazandırılacakmış.

Goodreads’de üçleme olarak görünüyor.

Forumda aşağıdaki konuda biraz değinilmiş;

https://forum.kayiprihtim.com/t/2019-arthur-c-clarke-odulunun-galibi-belli-oldu/14179

13 Beğeni

Güncel eserler görmek çok güzel. Umarım seri hızlı bir şekilde tamamlanır. Böyle yeni eserlere hasret kaldık açıkcası.

3 Beğeni

Yayınevi seriyi hızlı şekilde tamamlamak istediklerini söyledi, çok uzun aralıklar olmayacakmış. Ayrıca Eksik Parça bilim kurgu eserlerini bir seri dahilinde çıkarıyormuş. Künye numaraları bu şekilde verilmiş. İlerleyen zamanda bu seriye yine güncel eserlerden eklenmeye devam edecekmiş. :slight_smile:

6 Beğeni

5 Beğeni

Benim tek endişem çeviri ve editörlük. Bunlar iyise Mahmut yayınları da basabilir.

8 Beğeni

Agapi yayınları var yeni keşfettim ben onlardan ümitliyim baya :smiley:

3 Beğeni

Hangi konuda? Bahsettiğim sıkıntısı mı? Yooo.

2 Beğeni

Benim hiç ümidim yok ama senin ümidini de baltalamak istemem. Kitapları hiç iç açıcı değil. :joy:

3 Beğeni

Onaylandı :krs: :krs: :krs:

19 Beğeni

2 sn önce ekran görüntüsü almıştım :sweat_smile:

4 Beğeni

:smile: Bende de oluyor arada. Herkes hızlı forumda :grinning: Geçenki attığımıda dogru yorunlamışız

4 Beğeni

Bazı telif sorunları ithaki’ye unuttuğu serileri hatırlatıyor. Çokta iyi oluyor.

4 Beğeni

Kitap gelsin hep beraber bakıp inceleriz duruma göre. :slight_smile:

3 Beğeni

Çizgi Düşler’den 2 yeni Neil Gaiman çizgi romanı çıkmış.

6 Beğeni

Nedir bu Uzun dünya? Diskdünya ile ilgili bir seri mi yoksa başka bir seri mi?

1 Beğeni

Diskdünya’dan tamamen bağımsız bir bilimkurgu.

Spoilersız incelemesini bırakayım şuraya;

8 Beğeni

Ülkemizde de şu kalitede bir mekan ve bu çeşitlilikte kitaplar görmek istiyorum . Umarım yakın bir tarihte böyle mekanlar ve kaliteli kitaplar görürüz .

Kaliteden anlayışım ciltli kitap :rofl:

8 Beğeni