Yeni Kitap Haberleri

His dark materials da ciltli çıkması güzel olmuş. :ok_hand: İthaki güzel haberlerle geldi. Zaman Çarkı’nı uzun zamandır bekliyordum. 4. cildi basıldıktan sonra rahatlıkla Zaman Çarkı serisine giriş yapabilirim. Konu İthaki ve seri kitaplar olunca tüm seriyi tamamlamadan başlamıyorum. :smiley:
Bir de yayında Dune var mıydı? :smiley: Olsa süper, hüpper, müpper bir yayın olurmuş. :smiley: :smile:

1 Beğeni

Kapaklara ait görsel paylaşılmıştı instagram hikayesinde ama ben Ankara’da olduğumdan paylaşamadım.

Ay sonunu bulmaz satışa açılır diye düşünüyorum. :slight_smile:

2 Beğeni

Az önce baktım, fakat maalesef göremedim hikayede kapakları. Ekran görüntüleri varsa atma imkanınız var mı acaba?

Maalesef kapakların görsellerini alamadım şehir dışında olduğumdan.

1 Beğeni

Tamamdır, çok teşekkür ederim :blush: Ankara’da gezilecek yer çok, umarım sevmişsinizdir :smiley:

1 Beğeni

Ankara’yı sevdim daha fazla gezmek isterdim ama zaman problemleri nedeniyle döndüm. Telefonumda sorun yaşamıştım o nedenle ekran görüntüsünü alamadan hikayeden kalkmış. Zaten hep en lazım olduğu zamanlarda bozulmaz mı şu aletler. :thinking::joy:

1 Beğeni

Bir dahaki gelişinizde gelin bir çayımı için :blush:

Hep öyle namussuzlar :laughing:

2 Beğeni

Bu sefer biraz ani olmuştu. Bir sonraki gelişimde müsait olursanız çayınızı içerim. :blush:

2 Beğeni

Mutlaka beklerim… :slightly_smiling_face:

2 Beğeni

2019 Arthur C. Clarke ödülünü kazanan kitap Eksik Parça tarafından dilimize kazandırılacakmış.

Goodreads’de üçleme olarak görünüyor.

Forumda aşağıdaki konuda biraz değinilmiş;

https://forum.kayiprihtim.com/t/2019-arthur-c-clarke-odulunun-galibi-belli-oldu/14179

13 Beğeni

Güncel eserler görmek çok güzel. Umarım seri hızlı bir şekilde tamamlanır. Böyle yeni eserlere hasret kaldık açıkcası.

3 Beğeni

Yayınevi seriyi hızlı şekilde tamamlamak istediklerini söyledi, çok uzun aralıklar olmayacakmış. Ayrıca Eksik Parça bilim kurgu eserlerini bir seri dahilinde çıkarıyormuş. Künye numaraları bu şekilde verilmiş. İlerleyen zamanda bu seriye yine güncel eserlerden eklenmeye devam edecekmiş. :slight_smile:

6 Beğeni

5 Beğeni

Benim tek endişem çeviri ve editörlük. Bunlar iyise Mahmut yayınları da basabilir.

8 Beğeni

Agapi yayınları var yeni keşfettim ben onlardan ümitliyim baya :smiley:

3 Beğeni

Hangi konuda? Bahsettiğim sıkıntısı mı? Yooo.

2 Beğeni

Benim hiç ümidim yok ama senin ümidini de baltalamak istemem. Kitapları hiç iç açıcı değil. :joy:

3 Beğeni

Onaylandı :krs: :krs: :krs:

19 Beğeni

2 sn önce ekran görüntüsü almıştım :sweat_smile:

4 Beğeni

:smile: Bende de oluyor arada. Herkes hızlı forumda :grinning: Geçenki attığımıda dogru yorunlamışız

4 Beğeni