Kapağı sızdırsan, valla burdan çıktı demeyiz
Benim gibi Richard Dawkins bekleyenler varsa eğer:
Bu da polisiye meraklıları için kurgu dışı bir kitap:
https://www.kitapyurdu.com/kitap/cinayeti-cozmek/521164.html
Ahtapot mu Cthulhu mu? Bu benim için önemli.
Cthulhu kastetmiştim aslında ama kapağı net hatırlayamadığım için paylaşılınca göreceğiz. Yayınevi bu hafta paylaşacağını söylemişti bekleyip göreceğiz artık.
Kayıp Rıhtım’ı ve forumunu (önceki hali de dahil) yıllardır takip ediyorum. Forumda en çok baktığım başlık da bu başlıktır herhalde. Yani bazı sabahlar “Acaba yeni bir kitap basılmış mı?” diye uyandığımda internette ilk açtığım sayfa bile olmuşluğu var.
İleride okumayı düşünebileceğim bir kitabın haberi gelince gerçekten mutlu oluyorum. Basılan ya da basılacak bir kitap hakkında yapılan bilgilendirmeler de hoşuma gidiyor. İlginç bir kitap kurduyum kısacası.
Ama bu başlıkta bazen konuyla o kadar alakasız muhabbetler yaşanıyor ki, tadım kaçıyor doğrusu. Yani elbette bir konu hakkında tartışmak eğer iki taraf da bunu istiyorsa yapılabilir. Ama bu tartışmanın yapılması ya da yapılmaması gereken yer vardır.
Yanlış hatırlamıyorsam forumda bir tartışma sayfası var. Ve nedense çoğu zaman alakasız bir başlıkta yapılan bir tartışma oraya taşınıyor. Yani galiba kimse orada tartışmıyor.
Tartışma yerinde tartışalım, yeni kitap haberleri yerinde yeni kitap haberlerinden konuşalım. Baktık ki yeni kitap haberlerinden, tartışmaya geçtik. O zaman sayfaları da değişelim. Yeni kitap haberi almak isteyen kişiyi üzmeyelim.
Gerçi bu isteğin de yeri burası değil ama patlama noktasına geldim.
Aralık için ikisini de listeme ekledim , Rosewater’ı uzun zamandır bekliyordum
Eksik parça ,Yıldız Lejyonları ile bilimkurguya giriş yaptığından beri takip ettiğim yayınevleri arasına girmişti.Son zamanlarda epey iyi işlere imza atıyorlar.
Bilgilendirdiğiniz için teşekkürler
@Strenergy
Rica ederim, daha fazla bilim kurgu gelecek dendi son konuştuğumda. Merakla takip ediyorum bende.
Salon yayınları da yakında duyuru yapacakmış. Umarım genç ergen serileri değil de güzel şeyler görürüz.
Epheseus ve Yabancı bence ergen serilerine tam yetiyor,Salon dediğiniz gibi şöyle sağlam kitaplarla gelir umarım
Valla bir yandan içimden her yayınevinin bu alana (bilimkurgu fantastik) yönelmesini istiyorum bir yandan da bir şey ne kadar çoğalırsa o kadar değersizleşiyor gibi de geliyor. Korkum o ki bir dönem gelip hepsi basacak sonra bırakıp modası geçti artık yapadabilirler.
Keşke tüm yayınevleri yapsa bu altyayın evinden çıkarma olayını. Alfa :Artemis, İthaki: Yabancı,
Martı:novella dinamik ile yapıyor pegasus vesair de yapsa iyi olurdu. Hem bu yayın evinden alırsak genç ergen olmaz deriz.
İki tür de yükselişte. Zaman bizim zamanımız olacak sanırım. En azından bir iki sene doyalım, sıra bizde.
Martı Novella Dinamik’ten çıkartmasa da benim için çok bir şey fark etmiyor.
Harlan olmasa yüzüne bakmam ben de. Bir kere sherlock okuma gafletinde bulundum. Evlerden ırak
Bez cilt olur inşallah.
Ne kadar olur acaba fiyatlar? Tahmin var mı?
@Estranged Bez ciltli olmayacağını düşünüyorum.
Bende bez cilt olacağını sanmıyorum ama göreceğiz artık. Fiyat konusunu bilemiyorum.
35-40 diyorum ben. Güzel görünüyorlar. Bütçe yine isyanda.
BU fiyatı normal satış fiyatı olarak düşünüyorsanız mümkün değil.
indirimli fiyat olarak inşallah.
Tabi bence