Yeni Kitap Haberleri

İndirim hikaye kitaplar şahane :star_struck:
Günün en güzel haberi, kapakları da çok beğendim ayrıca. Umarım bunlardır nihai kapaklar :slight_smile:

1 Beğeni

Allah allah piyasa biraz lem görsün. Kapaklar güzel

1 Beğeni
4 Beğeni

Yazar’ın daha önce bir kitabını okumuştum, konunun uzmanlarından. Hitit tarihine ilgi duyuyorsanız Güngör Karauğuz’un yanında Metin Alparslan’ın kitaplarını da öneririm.

2 Beğeni

Rüyamda 51. Bk klasiği olarak Dune un devam kitabının çıktığını görmüştüm. Başlıkta göremeyince şimdi farkına vardım rüya olduğunun :smile: Totem olsun bari.

18 Beğeni

Arkasında harita olan bu şömiz, yalnızca ciltli sürüme mi özgü? Ciltsiz sürümde de var mı? Bilginiz var mı?

2 Beğeni

Bilgim yok açıkcası, bir şey söyleyip yanıltmayım. Elinde ciltsiz Conan baskısı olan birisi daha doğru bilgi verecektir.

2 Beğeni

Pegasus fiyatları uçmuş yine :slight_smile: iki kitap da ilgimi çekti ama bayağı pahalılar. İndirimleri bekleyeceğiz artık

1 Beğeni

Sayfayı aşağı çekerken skyward gördüm sandım… Değilmiş tabi…

2 Beğeni

Ciltsiz de yok diye biliyorum.

3 Beğeni

Teşekkürler…

1 Beğeni

Ben kapakları beğendim. Kitaplar bu sırayla gelecek anladığım kadarıyla.

3 Beğeni

İlk Aden gelecekmiş, sonrasında sırayla diğerleri gelecekmiş. :slight_smile:

10 Beğeni

Yeterki gelsin sıra önemli değil bence :grin::grin:

4 Beğeni

Lovecraft’ı black friday’e yetiştirseler iyiydi.

13 Beğeni

22 posts were merged into an existing topic: Tartışma Köşesi

2 posts were merged into an existing topic: Tartışma Köşesi

Saat başı bir umut Alfa’dan Lovecraft çıktı haberi gelmiştir diye giriyorum,mesaj göremeyince içimi hüzün kaplıyor :sweat_smile:

20 Beğeni

Bu hafta kapaklara dair görsel paylaşımı yapılacak bir aksilik olmazsa. Ben daha önce görmüştüm üzerinde bildiğimiz o ahtapot var ancak ekran görüntüsü alamamıştım.

Önümüzdeki hafta satışa açılsa da siparişi geçsek. :slight_smile:

20 Beğeni

Can yayınları çoğu az satan klasiği 500-1000 adet basıyor. Bu dediğim 10 15 yılda 5-6 baskı yapan kitaplar. Derdim İthaki eleştirmek veya Can yayınları övmek değil. Belki telifsiz eserleri depoda bekletmek daha kolaydır bilemiyorum.

3 Beğeni