İndirim hikaye kitaplar şahane
Günün en güzel haberi, kapakları da çok beğendim ayrıca. Umarım bunlardır nihai kapaklar
Allah allah piyasa biraz lem görsün. Kapaklar güzel
Yazar’ın daha önce bir kitabını okumuştum, konunun uzmanlarından. Hitit tarihine ilgi duyuyorsanız Güngör Karauğuz’un yanında Metin Alparslan’ın kitaplarını da öneririm.
Rüyamda 51. Bk klasiği olarak Dune un devam kitabının çıktığını görmüştüm. Başlıkta göremeyince şimdi farkına vardım rüya olduğunun Totem olsun bari.
Arkasında harita olan bu şömiz, yalnızca ciltli sürüme mi özgü? Ciltsiz sürümde de var mı? Bilginiz var mı?
Bilgim yok açıkcası, bir şey söyleyip yanıltmayım. Elinde ciltsiz Conan baskısı olan birisi daha doğru bilgi verecektir.
Pegasus fiyatları uçmuş yine iki kitap da ilgimi çekti ama bayağı pahalılar. İndirimleri bekleyeceğiz artık
Sayfayı aşağı çekerken skyward gördüm sandım… Değilmiş tabi…
Ciltsiz de yok diye biliyorum.
Teşekkürler…
Ben kapakları beğendim. Kitaplar bu sırayla gelecek anladığım kadarıyla.
İlk Aden gelecekmiş, sonrasında sırayla diğerleri gelecekmiş.
Yeterki gelsin sıra önemli değil bence
Lovecraft’ı black friday’e yetiştirseler iyiydi.
Saat başı bir umut Alfa’dan Lovecraft çıktı haberi gelmiştir diye giriyorum,mesaj göremeyince içimi hüzün kaplıyor
Bu hafta kapaklara dair görsel paylaşımı yapılacak bir aksilik olmazsa. Ben daha önce görmüştüm üzerinde bildiğimiz o ahtapot var ancak ekran görüntüsü alamamıştım.
Önümüzdeki hafta satışa açılsa da siparişi geçsek.
Can yayınları çoğu az satan klasiği 500-1000 adet basıyor. Bu dediğim 10 15 yılda 5-6 baskı yapan kitaplar. Derdim İthaki eleştirmek veya Can yayınları övmek değil. Belki telifsiz eserleri depoda bekletmek daha kolaydır bilemiyorum.