Yeni Kitap Haberleri

4 Beğeni

Dex baskısına ben de denk geldim ve evet sayfalar çok inceydi. Tıpkı İthaki’nin son Drizzt baskıları gibi…

1 Beğeni

İthaki Drizzt bassın ince olmasına da razıyım. Ejderha Mızrağı ve bu seri madem devam kitaplarını basmayacaksınız bari haklarını bırakın başkası yapsın.

5 Beğeni

:grin:

Azizim amannnn 3. şahıslar hakkında tartışmışız kime ne? Hanımefendi burada yok, bizi bilmez etmez. Ona karşı bir itham yok ona karşı bir savunma yok.

Tek dediğim ciddiyet eksikliği ki bunu demeye de hakkım var. Çünkü yapılan her şeyin sonucu olur. Bunun sonucu benim değer yargım bu şekilde oluşması ve seninki “eğleniyor” şeklinde oluşmuş.

Farklı kapılara çıkmıyoruz yani aynı kapıya Çıkıyoruz. Benim değer yargım daha sert sizinkisi daha empati kuran cinsten ama ikimizde de haliyle bir değer yargısı var.

Ancak bu eğlence yayınevi yetkilisinin her yerde gerçeği söyleme ve bu asparagas haberle savaşma şeklinde gelişiyor. Birileri bundan daha çok etkilenip hiç yoktan ekstra zaman harcıyor. İşte bu hoş değil.

Size karşı bir söylemim kesinlikle yok @BiblofilYouTube genel olarak durum hakkında konuşuyorum. Siz de bunun farkındasınızdır umarım.

2 Beğeni

Evet katılıyorum size. Basmayacaklarsa bıraksınlar haklarını. Seriyi bitireceğiz diye almışlardı oysa.

2 Beğeni

:heart_eyes:

21 Beğeni

Umarım kitapyurdunda güzel bir indirim görür, fiyata bakarsak %40dan aşağıya sipariş verilmez :frowning:

1 Beğeni

Güya bi sene önce çıkacaktı bu

1 Beğeni

Geç olsun güç olmasın diyelim :upside_down_face:

1 Beğeni

Damızlık Kızın Öyküsü çizgi romanı geliyor.

9 Beğeni

Kitap365 Ateş ve Kan Özel Baskı’yı kargoya vermiş. Çıkış tarihi 11.12.2019 gözüküyordu.

1 Beğeni

Geliyor gönlümün efendisi…:heart:

8 Beğeni

Sevgili @YaprakOnur çevirisi ile geliyor.

8 Beğeni

Ben orijinal kapağın ciltli versiyonunu istiyordum. O yüzden sordum ama 2020’nin sonu diyorlar. Neden böyle bir şey yaptıklarını anlamış değilim. Sizce özel baskıyı alayım mı yoksa bekleyeyim mi?

2 Beğeni

Eco geliyormuş;

10 Beğeni

Umberto Eco’nun 16. Yüzyıl diye bir kitabı yoktu bildiğim kadarıyla. Acaba hangi kitapmış bu :slight_smile: L’nin altında bişeyler yazıyor ama okunmuyor :slight_smile:

Düzenleme : Rönesans Çağı yazıyor sanırım.

2 Beğeni

Bence alın tükenir yakında yeni baskısı olmayacak. 2020’nün sonu. Bir sene. :slightly_smiling_face:

1 Beğeni

Rönesans çağı yazıyor. Eco nun editörlüğünü yaptığı kitaplar bunlar.

Yukarıdaki gibi editörlüğünü yaptığı kitapları Alfa ciltli olarak basıyor. Sanıyorum 16 cilt olacaktı totalde emin değilim tabi.

2 Beğeni

Şu an en uygun nerede acaba? 12.12 de alayım olmazsa.

“365 de var imiş sadece.”

1 Beğeni

Kasım 2020’de Fırtınaışığı 4 geliyor. Çeviriye de 1 sene desen…

10 Beğeni