arkadaşlar sissoylu serisinin kitapları da mı küçüldü haberiniz var mı?
Şimdilik sadece ikinci kitap küçüldü, fakat diğerleri de yeni baskılarda küçülecek.
Aynı şeyi birkaç konuya yazmak forumda hoş karşılanmıyor, dikkat ederseniz seviniriz
Yeni baskı yapan tüm Brandon kitaplari küçük olarak çıkacak. Mevcut büyükler tükendikçe küçük olarak basılacak.
Bir an çıktı diye kalbime indi YKY çok hızlı bu özel baskı serisinde ben belki iyimser olacak ama 2-3 aya çıkar diye düşünüyorum öncekiler de sanırım öyle oldu.Zaten metinler hazır.
Bana da Aralık ayında çıkacak demişlerdi.
Kurt Vonnegut’un birkaç kitabının telifi Can Yayınlarına geçmiş.
Mine Söğüt’de Can Yayınlarına geçmiş. Yayınevinde bir hareketlilik var.
Vay be adamlar bir şey deniyor.
April yayınlarında da olumsuz bir hareketlilik var sanki. Önce Murat Menteş gitti şimdi Kurt Vonnegut telifleri.
Bana daha çok ekonomik problemlerin artık idare edilemeyen bir noktaya geldiğini düşündürüyor. Umarım 2021’e yaklaşırken yayıncılık sektörü gittikçe kan kaybetmez.
idare edilemez noktada. bana kalırsa parekende sektöründe bi d&r ayakta kalacak. Bir kaç yayınevi de kepenk kapatır bu gidişle.
Bütün yayınevleri (Temsili)
April sevdiğim bir yayınevi ama bayağı kan kaybettiler. Alper Canıgüz de İletişim’e geçti bu yıl sanırım.
Tüm Türkiye desek yeridir abi, çok fazla firma iflas etti, küçülmeye gitti. Borcunu ödeyemeyen firmaların mağazalarına haciz işlemi yapılıyor son günlerde.
Bana oradan bir The World of The Witcher sarar mısınız üstadım. Müşteriler (Temsili)
Alper Cangıüz, April’den önce İletişim Yayınları’ndaydı. Şimdi geri İletişim’e mi dönüyormuş? Kaynak nedir?
Damızlık Kızın Öyküsü çizgi romanı çıkmış.
Kendi sitesinde PDF şeklinde bir önizleme mevcut.
Ben internette iki yayınevinden de kitaplarının olduğunu görünce herhalde iletişim’e geçti diye düşünmüştüm ama şu an emin olamadım. Kontrol edip yazmam gerekirdi kusura bakmayın.