Yeni Kitap Haberleri

Estağfurullah, böyle bir duyuru yapıldı da kaçırdım mı acaba diye düşündüğüm için sordum.

1 Beğeni

Yeni kitaplar çıksa ne olur. 27 Kasım da aldığım kitaplar henüz gelmedi. Korkudan yeni kitap alamıyorum. Gelene kadar kitap almayacağım. Aslında bu durum kitap satış sitelerini de vuruyordur. Benim gibi kargosu hala gelmeyen on binler vardır belkide.

Bende bkm den aldim ptt ile göndermişler 13 gunde geldi heryeri ezik büzük olmuş nasıl getiriyorlar çok merak ediyorum umarım senin kargona bişey olmaz

1 Beğeni

https://kidega.com/kitap/star-wars-battlefront-2-cehennem-mangasi-336453/detay

6 Beğeni

https://www.instagram.com/p/B6BzYlmgUrp/?utm_source=ig_web_copy_link

2 Beğeni

Bize nispet basılıyor bu kitaplar eminim.

Ben tasarımını beğenmedim , GoT’un son ciltli baskısı sandım ilk başta .

Şu yazar Epsilon’da olsa n’olurdu? :frowning_face: Resimli, renkli özel baskısına ben adet başı 100 bayılırdım. Deri cildinde filan değilim. Bez cilt versiyonuna da tamamım.

8 Beğeni

Foruma gelip bir iki mesaj okusalar şimdiye kadar basarlardı diye düşünüyorum . Hazır müşteriyiz burada ama gören yok işte …

Bu arada sen 60-70 TL bandında kalırdın. Sen bile 100 TL vereceğim diyorsun :smile:

Yakında cafelerinden birisine gideceğim , sahibini vs görebilirsem konuşacağım .

Sonuçsuz bir deneme olur. Yani seneye uzaylıların yer yüzüne inip “Merhaba Dünyalı” deme olasılıkları bile Akılçelen’in Brandon Sanderson ile alakalı pozitif bir şey yapmasından daha inanılası.

2 Beğeni

Kitapları küçültmeyip ikiye bölselerdi keşke . Şu halleri içler acısı . Geçen kargolarımı açarken , bunların kutusuna denk geldim . İçinden Elantris başta olmak bir sürü kitap çıktı .

Elantiris 3. baskı , büyük boy olan ve streç filme sarılı olarak geldi (Plastik koruyucudan bahsediyorum) . Her şey dışarıdan bakınca çok güzeldi ta ki ön kapağı açana kadar . Yaklaşık 20 sayfası ayrıca kıvrılarak yapıştırılmış durumda . Yani sonradan eklemişler ilk 20 sayfasını :joy:

1 Beğeni

Hiç şaşırtıcı gelmedi. :upside_down_face: Ben açıkçası artık tercih etmiyorum Akılçelenî’i o yüzden föy föy bile gönderebilirler sorun yok bana göre. :smiley:

1 Beğeni

Serinin devamını İngilizce olarak tamamlayacağım sanırım , bunların düzeleceği yok . :grinning:

Ben Elfçe çıkmasını bekleyeceğim, daha çok umut verici. :smiley:

1 Beğeni

Alfabesi hazır gibi , tünelin ucundaki ışık daha da artmış olmalı ? :grinning:

2 Beğeni

Işık arttı ama güneş gözlüğü takmış bulundum bir kere. :slight_smile:

2 Beğeni

Star Wars kitaplarını artık Dex mi basacak? Bundan önce de sanki bir kitap basmışlardı

1 Beğeni

Bunlardan önce okumamiz gerekenler var mı yoksa bunlar okunabilir mi direkt? Ya da yan seri filan mı acep?

1 Beğeni

Force Awakens kitabını çok bekledim ama bir türlü basmadılar. Onun yerine genişletilmiş evrenden daha başka kitapları bastılar. İnşallah arada Force Awakens de basarlar aslında çıkalı çok oldu. Battlefrontlar sürpriz oldu.

1 Beğeni

Muhtemelen öyle görünüyor. Ama net bir bilgim yok.

Seri hakkında bilgim yok malesef. Yayınevine sormak lazım.

2 Beğeni