Yeni Kitap Haberleri

Haklısın aslında direkt 0 diye başlıyor kitap. Başa yazacağıma sona yazmışız. :wink: :wink:

Aslında seri Gölün Hanımı (Lady of the Lake) ile bitmişti. Ancak daha sonra Season of Storms kitabı yazıldığı için son kitap olmuyor. Ana hikayede son kitap seri içerisinde sondan 1 önceki diyelim.

3 Beğeni

Toplu kutu almak için bekliyordum. Bahsettiğiniz kitap basılır mı? Gölün Hanımı ile çıkan kutuyu alabilir miyim?

Fırtına mevsimi ara kitap. Standalone bir roman. Ana seriden bağımsız. Hatta bu nedenle numaralamadik.

Fırtına mevsimi de 2020’nin ilk iki ayı içerisinde yayımlanacak! Kutu seçenekleri 7 ve 8’li olacaktır.

Vatana millete, hatta Rivya ve Vengerberg’e hayırlı olsun arkadaşlar!

57 Beğeni
  1. kitabı da yetkilinin ağzından duymak iyi oldu. Çok güzel bir iş yaptınız, nasıl yapılacağını gösterdiniz.

n11 de 8 liyi 200-225 bandında görmeyi umarak ayrılıyorum :raised_hand:

7 Beğeni

Anlamadım ,seriyi hem İthaki hem Pegasus mu basıyor?

1 Beğeni

Hayır. Witcher serisi sadece Pegasus’ta. Sanırım İthaki başka bir serinin ikinci kitabını basmadigi için sitemkârlar. Konu hakkında daha fazla bilgim yok.

@wifhty_zet estağfurullah. Elimizden geleni yapıyoruz. Süreçte uykusuzluk, yorgunluk ve stresten sağlığım biraz bozulmuş olabilir ama sağlık olsun (olmadı). Fiyat konusunda bir şey diyemiyorum. :slight_smile:

15 Beğeni

Hangi ikinci kitap?İkinci kitapları diyecektin herhalde.

2 Beğeni

İthaki parantezinde ikinci kitap diyelim. :grin:

1 Beğeni

2020’de İthaki’den çıkacakmış.

1 Beğeni

Kemal Bey ben konuya baya yabancıyım ama bir ara başlayacağım ve kesintisiz okumayı planlıyorum. Müsadenizle size bir sorum var:

Okuma sırasını nasıl tavsiye ediyorsunuz?
0 Season of Storm’dan mı başlamalı, yoksa Elflerin Kanı’ndan mı?

@Everfever

Aslında en iyi okuma sırası bizim bastığımız sıra. Tercihen Fırtına Mevsimi’ni Son Dilek ile Kader Kılıcı arasına sikistirabilirsiniz. Elflerin Kani’yla başlarsanız biraz havada kalabilir bazı şeyler.

1 Son Dilek
2 Kader Kılıcı
3 Elflerin Kanı
4 Nefret Çağı
5 Ateşle İmtihan
6 Kırlangıç Kulesi
7 Gölün Hanımı
-Firtina Mevsimi

29 Beğeni

Teşekkürler o zaman ilk fırsata edinip okumaya başlayayım. :+1: :smiley:

1 Beğeni

2020’de;

4 Beğeni

20 Beğeni

İthaki’nin Paper Girls serisini basma ihtimali olabilir. Bu seriyi normalde Arkabahçe basacaktı.:thinking:

@noronikkirbac

Vay vay! Bu ne hız. Anlaşılan 2020’de Vaiz serisi tamamlanacak. Zaten 9 ciltmiş.

14 Beğeni

Seriye başlama zamanı geldi artık umarım bir an önce tamamlanır. :slightly_smiling_face:

3 Beğeni

27 Beğeni

Şimdiden paranın cüzdanımdan uçup gittiğini hissettim :joy:

1 Beğeni

Son iki cümle yeterli… :grin:

Şu sanırım, cidden harika görünüyor, daha yeni ilk iki kitabı sipariş verdim hepsini nasıl alacağım ayda iki tane şeklinde alırım demiştim. Maaşı bırakacağız bu gidişle :joy:

Çeviri koltuğunda @mit olması zaten, “fazla söze gerek yok,” dedirtiyor.

Bu video ne kadar yasal bilemiyorum ama tanıtımda yasal sınırı aştıysa uyarın kaldırayım? Hiç anlamam…

11 Beğeni