Haklısın aslında direkt 0 diye başlıyor kitap. Başa yazacağıma sona yazmışız.
Aslında seri Gölün Hanımı (Lady of the Lake) ile bitmişti. Ancak daha sonra Season of Storms kitabı yazıldığı için son kitap olmuyor. Ana hikayede son kitap seri içerisinde sondan 1 önceki diyelim.
Hayır. Witcher serisi sadece Pegasus’ta. Sanırım İthaki başka bir serinin ikinci kitabını basmadigi için sitemkârlar. Konu hakkında daha fazla bilgim yok.
@wifhty_zet estağfurullah. Elimizden geleni yapıyoruz. Süreçte uykusuzluk, yorgunluk ve stresten sağlığım biraz bozulmuş olabilir ama sağlık olsun (olmadı). Fiyat konusunda bir şey diyemiyorum.
Aslında en iyi okuma sırası bizim bastığımız sıra. Tercihen Fırtına Mevsimi’ni Son Dilek ile Kader Kılıcı arasına sikistirabilirsiniz. Elflerin Kani’yla başlarsanız biraz havada kalabilir bazı şeyler.
Şu sanırım, cidden harika görünüyor, daha yeni ilk iki kitabı sipariş verdim hepsini nasıl alacağım ayda iki tane şeklinde alırım demiştim. Maaşı bırakacağız bu gidişle
Çeviri koltuğunda @mit olması zaten, “fazla söze gerek yok,” dedirtiyor.
Bu video ne kadar yasal bilemiyorum ama tanıtımda yasal sınırı aştıysa uyarın kaldırayım? Hiç anlamam…