Şu serileri Pegasus kadar hızlı basan yok. İthaki keşke örnek alsa.
Yaramıza tuz basma kardeşim Bak şimdi Dune aklıma geldi yine ne güzel yoktu bir süredir aklımda.
Seriye yeni başlamadı. İlk kitabı Ejderha Bakıcısı yıllar yıllar önce çıktı. Şimdi seriye devam ediyor .
Sandman bayağı ivme kazandı, hızlı hızlı çıkıyorlar maşallah. Umarım 2020 seri devamlarının geldiği bir sene olur.
Baskı kalitesini de örnek almalılar bence. Son Dilek’e başladım, bir sayfa çeviriyorum ama beş sayfa çevirdim sanıp kontrol ediyorum sürekli. Bünye alışık değil.
Abercrombie’nin Çolak Kral Kitabının devamından sana selam var. Pegasusa söylesin de 1.5 yıl oldu halen ne ses var ne seda diyor.
Pegasus’tan bir seri takip edeyim dedim kursakta kaldı. Aslında iki yılı geçmediği sürece makul bir süre ama kendime tezat bir şekilde ilk kitabı hemen okumuş olunca geçmiyor zaman Çolak Kral’ı gözden ırak bir yere kaldırdım aklıma düşmesin diye
O kitapta inşallah yakında basılır. Arada tek tük olabiliyor.
İthaki 2. kitabı çıkarana kadar Pegasus seri bitirdi. Tebrik etmek lazım.
Bundan sonra sadece 1 tane daha mı kalmış oluyordu? Kafamda sekiz tane diye kalmış.
Doğru hatırlıyorsun. Normalde seri 6 kitap görünüyor goodreads’da ara kitaplar ile birlikte 8 oluyor.
Asıl sıralama
0 Season of Storms
0.5 Son Dilek (The Last Wish)
0.75 Kader Kılıcı (The Sword of Destiny)
- Elflerin Kanı (Blood of Elves)
- Nefret Çağı (Time Of Contempt)
- Ateşle İmtihan (Baptism of Fire)
- Kırlangıç Kulesi (The Tower of Swallows)
- Gölün Hanımı (Lady of the Lake)
Ana hikaye gölün hanımı ile bitmiyor mu? Seasons of storm yan kitap diye biliyordum ama. 8. Kitap diye kutulu çıkmasın yine sonra.
Ooo Witcher mı geliyor? Bak şimdi mutlu oldum.
Not: Witcher’ın son kitabı mı geliyor diyecektim içime oturdu, diyemedim ya la!