Yeni Kitap Haberleri

Kitap ciltli duruyor acaba öyle mi,bilginiz var mı?

2 Beğeni

Evet ciltli etiket fiyatı da 80 TL imiş.

3 Beğeni

Kutadgu Bilig ciltli.

2 Beğeni

resim

14 Beğeni

Goodreads önerilerinde sürekli karşıma çıkan ‘Vox’ geliyor. Panama güncel bilim kurguda hep ilgimi çeken kitapları yayımlıyor. Devamı da gelir umarım.

16 Beğeni
9 Beğeni

Bat-Family’nin bütün hakları JBC’de değil miydi? Catwoman’ı Çizgi Düşler basmış. :thinking:

2 Beğeni

10 Beğeni

10 Beğeni

Üst düzey bilim kurgu mu?

3 Beğeni

Ben yazacaktım da vazgeçtim. Yani reklam yapılır ama sonuçta bu kadar da atılmaz ki! Yazarının ilk kitabı daha, herhangi bir ödülü de yok görebilirdiğim kadarıyla, Goodreads puanı oldukça düşük. Bunlar belki tek başlarına kriter değil ama az çok bir bilgi de veriyorlar. Üst düzey bilimkurgu şaka gibi. Eğer bunlar böyle reklam yapıyorsa Eksik Parça ne yapsın? Yayinlayacakları yazarlar hem ödüllü hem kendini ispatlamış hem de en azından bu kitap ve benzerlerinden kat kat daha üst düzey bilimkurgular. Her zaman olmasa da çoğu zaman mütevazılık iyidir.

Not: Yayınevi ile bir problemim yok. Hatta destekliyorum. Keşke daha fazla yayınevi spekülatif kurguya yönelse diyorum. Bu kitap ve ileride basacakları daha iyi bilimkurgularla bir problemim yok. Alır okurum da. Benim tepemi attıran böyle ucuz ve basit reklamlar.

14 Beğeni

Noktasından virgülüne katılıyorum. Satış rakamları başarısız, telifi düşük kitapların haklarını alıp bu şekilde pazarlamaya çalışıyorlar işte. Çok itici…

6 Beğeni

Epik ya da hard science fiction anlamında mı kullanıldı acaba?

1 Beğeni

@Ufuk bu o kitabın devamı mı? :thinking:

2 Beğeni
9 Beğeni

Üst düzey bilimkurgu şaka gibi. Eğer bunlar böyle reklam yapıyorsa Eksik Parça ne yapsın? Yayinlayacakları yazarlar hem ödüllü hem kendini ispatlamış hem de en azından bu kitap ve benzerlerinden kat kat daha üst düzey bilimkurgular.

Onlar da çok üst düzey bilimkurgu desin. :smiley:

Salon’un kitap seçme yöntemini merak ediyorum. Puan desek düşük, oylayan sayısı desen 500 bile değil, ödül desen yok, yazarı meşhur birinin akrabası desen o da değildir.

2 Beğeni

Çeviri ve editörlük de üst düzeyse… :buyucu:

3 Beğeni

Bu çok üst düzey bir eser yahu. Bunun biraz daha az üst düzeyini yayımlasınlar biz yine okuruz.

3 Beğeni

Yine Salon Yayınları bomba gibi kitap çıkarmış, Kasım ayına geri dönelim o zaman :smiley:

6 Beğeni

Türk halkı bu kitaba hazır mı acaba…

2 Beğeni