Matbaa/kağıt/telif hakları sahibi/kapak resmi/çeviri yada aklıma gelmeyen başka sorunlardan biri yaşanmazsa yıl sonundan önce çıkabilir anlamında algılıyorum bunu. Yazık…
Serinin 19. Kitabı diyor. 24 gibi bir sayıya ulaşması gerekmiyor muydu bu kitapla ? Bilginiz var mı?
Arada Tiffany Sızı isimli alt seri basıldı. Bağımsız okunabilir deniliyor. Yoksa kronolojik olarak Kilden Ayaklar 19. kitap.
Ciltli kitap fetişisti olarak bekliyordum en sonunda çıktı kitap.
Hahah olmayan mı var aramızda
Ben.
Alper’le benim aramda demek istemiştim ama
Diğer yayınlara göre Alfa Yayınları’nın bu çevirisi hakkında bir fikriniz var mı ?
Karton kapak olan versiyonun künyesinde çevirmen Sabri Gürses olarak gözüküyor. Muhtemelen ciltlinin ki de aynıdır. Çeviri kalitesiyle alakalı da Sabri Gürses’in ödüllü bir çevirmen olduğunu belirtmişti @alper (yanlış hatırlıyorsam affola).
Doğan Hızlan’ın Sabri Gürses ile söyleşisi.
Kutuladıklarına göre başka kitabı gelmeyecek sanırım? Gelecekse de kutulamalarını saçma buldum.
Savaş ve Barış 4. cilt olarak kutulanmis. Sanırım bu nedenle kutulamislar.
Savaş ve Barış 4 ciltten oluşuyor onu kutulamışlar ancak Tolstoy tüm eserleri serisi devam edecektir.
Devamı gelecek, Sırada Anna Karenina olması lazım. 4 cilt tek kitap olduğu için kutulamışlardır. Seri veya dizi olarak düşünmeyin.
Ben bu zamana kadar çıkardıkları Tolstoy’ları kutuladılar sandım. Dikkatli bakmayınca böyle oluyor. Teşekkürler.
Punisher’a sevindim. Darısı Transmetropolitan’a.