Yeni Kitap Haberleri

Matbaa/kağıt/telif hakları sahibi/kapak resmi/çeviri yada aklıma gelmeyen başka sorunlardan biri yaşanmazsa yıl sonundan önce çıkabilir anlamında algılıyorum bunu. Yazık…

3 Beğeni

2 Beğeni

Serinin 19. Kitabı diyor. 24 gibi bir sayıya ulaşması gerekmiyor muydu bu kitapla ? Bilginiz var mı?

Arada Tiffany Sızı isimli alt seri basıldı. Bağımsız okunabilir deniliyor. Yoksa kronolojik olarak Kilden Ayaklar 19. kitap.

4 Beğeni

Tiffany Sızı alt seri. Sıradan gittikleri için 19 :grin:

5 Beğeni

9786050381313

@alper

15 Beğeni

Ciltli kitap fetişisti olarak bekliyordum en sonunda çıktı kitap. :slight_smile:

6 Beğeni

Hahah :smile: olmayan mı var aramızda :smile:

4 Beğeni

Ben.

7 Beğeni

Alper’le benim aramda demek istemiştim ama :face_with_monocle:

:smile:

2 Beğeni

Diğer yayınlara göre Alfa Yayınları’nın bu çevirisi hakkında bir fikriniz var mı ?

Karton kapak olan versiyonun künyesinde çevirmen Sabri Gürses olarak gözüküyor. Muhtemelen ciltlinin ki de aynıdır. Çeviri kalitesiyle alakalı da Sabri Gürses’in ödüllü bir çevirmen olduğunu belirtmişti @alper (yanlış hatırlıyorsam affola).

2 Beğeni

Doğan Hızlan’ın Sabri Gürses ile söyleşisi.

2 Beğeni

Kutuladıklarına göre başka kitabı gelmeyecek sanırım? Gelecekse de kutulamalarını saçma buldum.

Savaş ve Barış 4. cilt olarak kutulanmis. Sanırım bu nedenle kutulamislar.

2 Beğeni

Savaş ve Barış 4 ciltten oluşuyor onu kutulamışlar ancak Tolstoy tüm eserleri serisi devam edecektir.

2 Beğeni

Devamı gelecek, Sırada Anna Karenina olması lazım. 4 cilt tek kitap olduğu için kutulamışlardır. Seri veya dizi olarak düşünmeyin.

3 Beğeni

Ben bu zamana kadar çıkardıkları Tolstoy’ları kutuladılar sandım. Dikkatli bakmayınca böyle oluyor. Teşekkürler.

1 Beğeni

16 Beğeni

Punisher’a sevindim. Darısı Transmetropolitan’a. :blush:

1 Beğeni