https://www.instagram.com/p/B7Te4EwJ8_E/?igshid=10y1hko40wxbj
Tolstoy ciltlerinin dokusu da Üç silahşörler gibi mi? Alfa’nın Üç Silahşörler’deki cilt kağıdını pek sevemedim ben. Pürüzsüz ama kir tutuyor.
@alper daha net cevap verecektir, ben daha almadım maalesef. Ancak Alfa’nın 2020 de bastığı ciltli kitaplarda bir kalite farkı var, önceki ciltli kitaplarına göre daha iyi duruyor denmişti ancak ben daha deneyimlemedim.
Ben henüz Tolstoyları almaya başlamadım ama almak istiyorum. Ama işte ciltli mi ciltsiz mi kararsızım. Alfa’nın ciltsiz basımları da gayet kaliteli aslında. En sonunda tekerlemeyle seçeceğim herhalde .
Henüz ben de almaya başlamadım ancak alırsam da ciltli alacağım. Ama ne zaman olur bakacağız artık.
Bende ilk üç cildi de var. Karşılaştırdığınız eser yok ama cildin dışının buğulu bi yapısı var. İlk cildi okurken elimde tutmaktan sırt yaldızı birazcık yok oldu. Diğerlerinde okurken dikkat ettim bu sorunla karşılaşmadım.
Buğulu yapıdan kastınızdan anlıyorum ki kalite aynı. Teşekkürler bilgi için.
Umarım daha çok ve çeşitli hatta hiç çevrilmeyen yazarları da basarlar. Klasiklerin böyle özenli basımları çok güzel oluyor.
Kana Diz kana ön siparişe açıldı fiyat 250 TL bilginize
Jack London seçme öykülerin içeriği nasıldır acaba? Çok alınası duruyor.
Ben de merak ediyorum açıkçası. İçlerinden en çok almak istediğim bu. Bakalım.
Allah’ını seven üstüme klasik atıyor. Verdikçe veriyor maşallah.
İş Kültür, tekrar baskı falan yetmez yavaşladın senden beklentim çok, bilesin
Yılın sonunda ve başında yavaşlamalar normal, tekrar baskılar çığ oldu, kitap fuarı sonrası stok yenilemece hep bunlar.
Ama… İki tane şahane Modern Klasik geliyor bu ay sonuna doğru inşallah.
Biri için çok uğraştım, sevmezseniz çok darılacağım.
Mümkün değil sevmemem Şimdiden elinize sağlık. Ben kitaplıkta yerlerini açayım.
Bir saniye.
Tamam hazırım. Gönderin gelsin
"Hakan Günday ve Emre Orhun’dan
“KANA DİZ KANA”
limitli edisyonu şimdi ön siparişte!
Hakan Günday ve Emre Orhun tarafından imzalanmış kitap ve yine çizeri Emre Orhun tarafından numaralandırılıp, imzalanan serigrafi baskı book plate 222 adet limitli özel baskı
16x24 cm •180 sayfa
150 gr mat kuşe kağıt
El işçiliği ile Hardcover
ön sipariş tarihi 15-25 Ocak.
iletişim: @flaneurkitabevi
Fiyatı hemen yazayım 250 TL Almayı düşünmüşken vazgeçtim,ilknokta indirimlerin de değerlendireceğim…
Şunu ekleyeyim alırsanız kargo alıcı ödemeli Hani o kadar veriyoruz bari ücretsiz olsaydı…