Şu İlknokta İthaki indirimini %35’e çekince istemsizce bileniyorum kendilerine. 40’tı, 38 oldu, şimdi 35. E neden senden alayım? Kodun yok, puanın yok, bır şeyin yok. Yanına başka yayınevinden bir kitap eklesek mağaza fiyatını vereceğiz zaten neredeyse bir de tedarik et diye yaşlanacağız. Neyse sakinim.
Zaten son dönemde bende ilknokta üzerinden almıyorum. Sadece sepete atıyorum alacaklarımı. Kidega gibi sitelerde %50 görünce oradan alıyorum sepete göre.
Soranlar için bu arada kitap ciltsiz.
Ama oldu mu şimdi…
İlknoktada ciltli olarak yazıyor.
Aynı fiyatı ciltli olana da koymuşlar.
https://kidega.com/kitap/bioshock-rapture-sehri-078804/detay
Neden ikisinin fiyatı da aynı acaba?
Bilmiyorum tabi ama tahminen ciltli olarak tek tip çıkacaktır kitap Kidega’da önemsemeyip ikisine fiyat girişi yapmış olabilir.
Doğru, olabilir 
Bu baskıya Şubat 2016 yazmışlar. Ortada bir karmaşa var. Sosyal medyadan sormak lazım. Ancak gördüğüm kadarıyla çoğu sitede ciltli görünüyor. Muhtemelen öyle
Stok olmayan kitabı stok var yapmışlardır, baskı tarihi o nedenle 2016 gözüküyordur, kitap bende var az sonra bakar baskı tarihini yazarım.
Sonradan ekleme:
Şubat 2016
Vaiz 4 ön siparişe açıldığına göre, 5.ciltte Şubat ayının sonlarına doğru çıkar sanıyorum. Bu yıl bitmeden seri tamamlanır umarım.
İthakiden çıkan kkg den bahsediyorsanız daha yurtdışında da çıkmadı 3. kitap. Çıkacağa da benzemiyor. 8 9 senedir yazar 3. kitabı yazamdı. Dilerseniz hemen başlayın ama 3. Kitabı beklerim derseniz torunlarınız ile birlikte okumanız muhtemel.
Kral Katili güncesi serisi değil, galiba bahse konu kitap bu.
Çok pardon üstteki gönderiye bakmadan atmıştım yorumu.
Turgenyev Öyküler 3. cilt çıkmış.
Bozkır’da Bir Kral Lear, kısa öykünün ustalarından İvan Turgenyev’in kurgu ve anlatımdaki ustalığını en berrak şekilde gösteren öykülerinden meydana gelen bir seçki. Shakespeare’in ünlü tragedyası Kral Lear’ı Rus steplerine uyarlayan Turgenyev, edebiyatın ezeli temalarından aile ilişkilerini Rus toplumuna özgü karakterlerle ele alırken insan psikolojisinin derinlerine inmekte benzersiz bir ustalık sergiler. Birbirinden etkileyici on beş öykünün yer aldığı bu seçkisinde Turgenyev asaletin ve erdemin önemi; yaşamla ölüm arasındaki ince çizgi; nesnelerin ve insan dışı canlıların simgesel anlamları gibi meseleleri deşerken gerek Rus kısa öyküsünün gerek dünya edebiyatının gelişimine yaşamsal katkılar sunar. Bozkırda Bir Kral Lear, anlatı edebiyatında çığır açmış Turgenyev’in usta işi öykülerinden oluşan bir başyapıt.
https://kidega.com/kitap/bozkirda-bir-kral-lear-oykuler-cilt-3-342098/detay
Arkadaşlar, zaman çarkının ciltsiz yeni kapak baskıları neden devam etmiyor ve edecekse ne zaman edecek bilgisi olan var mı?
Yahu bu Lem kitapları nerede kaldı ? Bir buçuk aydır bekliyorum Ocak ayı içinde çıkacak demişlerdi en son.
Sizin gibi bizler de bekliyoruz. Sorsak bir pürüz çıktı derler diye korkuyorum.