Pusudayım ben ama hâlâ Kidega’ya düşmedi. Bu arkadaşların eli ne kadar ağır yahu. Salın şu kitapları artık kardeşim.
Ek: instagramdan da çemkirdim.
Pusudayım ben ama hâlâ Kidega’ya düşmedi. Bu arkadaşların eli ne kadar ağır yahu. Salın şu kitapları artık kardeşim.
Ek: instagramdan da çemkirdim.
D&R a gelirse (mağaza) yarın alırım inşallah ben de.
Selamlar. Harry Potter ve ateş kadehi jim kay illüstrasyonlu versiyonu çıkışı için Ocak sonu demişlerdi ama halen ses yok yky den, haberi olan var mı ?
Çok haklısın. Aynı durumdayım. Almak isteyip alamadığım kitaplara kedinin ciğere baktığı gibi bakıyorum
. Dar bir bütçeyle önceliklerinden dolayı kitap gibi bir nesneye bütçe ayıramamak sanırım alım gücünün ve geçim kavramlarının tanımıdır. Öncelik dediğim de barınma, giyim,gıda gibi temel ihtiyaçlardır. Fakat tabi arz talep meselesi var birde. Sadece kitapla bağdaştırmamak lazım, genel olarak satıcı tatmin oluyor demekki. Sanırım güzel bir kitaplık oluşturmak gibi düşüncem dar bütçeme bir ihanet, aç gözlülere bir ziyafet olacaktır. Ve öyle sanıyorumki elimdeki 400 civarı kitabın bir kısmını belki satacağım ve bazılarını da hediye edeceğim.Sağlıklı günler.
Dünya edebiyatına öyküleri ve oyunlarıyla büyük katkılar yapan Anton Pavloviç Çehov’un çağdaşı kültür, sanat insanlarının yanı sıra onu yakından tanıyan akrabalarının, arkadaşlarının anılarıyla ve tanıklıklarına yer veren bu kitapta Çehov’un hem edebiyat ve sanatla ilgili görüşlerini hem de “insani” tarafını yakından tanıma olanağı bulacaksınız.
“Martı’nın temsili çok güç koşullar altında gerçekleşti. Fırtına öylesine şiddetli esiyordu ki, dekor duvarlar rüzgâr çarpınca seyircilerin üstüne yıkılmasın diye her birinin arkasından bir usta tutuyordu. Karadeniz’de tehlike işareti veren vapurların düdükleri, ayrıca canavar düdükleri sahnedeki bizim seslerimize karışmıştı. Tiyatronun içinde rüzgâr at koşturduğu için üstümüzdeki giysiler uçacakmış gibi savrulup duruyordu. Dışarıda şakır şakır yağmur yağıyordu…”
https://kidega.com/kitap/cagdaslarinin-anilariyla-anton-pavlovic-cehov-343058/detay
Şu kitabın daha az yazar içeren bir versiyonu sanırım:
Evet, muhtemelen öyle. Mehmet Özgül çevirilerini her yayınevinde yeniden geliştiriyor, kitapların içerikleri büyüyor galiba. 
Sayfa sayısına göre konuşacak olursak sanki bu sefer azalmış 
Monokl yayınevinden Nefes kitabı bugün raflarda olacaktı, bir haber var mı?
Bu hafta tüm kitapçılara dağıtımı yapılacak diye cevap verdiler.
Ön siparişe açılsaydı, bu kadar sorun etmezdik. Neyse, er ya da geç gelecek.
Benim D&R da yok maalesef. Neyse artık. Sonra bakarız.
Şükür kavuşturana. Bütün seriye de sert kapak yakışır heee 
Bu hangi serinin kitabı ?