Yeni Kitap Haberleri

Witcher ciltlerinin de yeniden baskısı yapılmış, stoklarda mevcut.

1 Beğeni

Grange alınır. Umarım fiyatı fahiş olmaz.

4 Beğeni

Doğan Kitap olunca net konuşamıyorum. Zaten sitelerde indirim oranları çok iyi değil.

2 Beğeni

1 adet gönderi şu konuya taşındı: The Witcher Serisi (Pegasus Yayınları)

Şöyle bir kitap haberi gelse kimler alır acaba?

37 Beğeni

Ben hiçbir yerde stokta göremedim Witcher ÇR serisini

Buradan alabilirsiniz.

2 Beğeni

Teşekkürler   

2 Beğeni

Çınar yine döktürmüş :smiling_face_with_three_hearts:

6 Beğeni

2 Beğeni

Çok güzel bir kitapmış. Çıksa ben hemen alırım.

1 Beğeni

Alınası bir kitap bence :+1:t2:

1 Beğeni

Ben almam çok izledim pokemon hala da izlerim ama almam :joy::joy::joy:

1 Beğeni

Çınar korku ağırlıklı devam ettirecek yayın çizgisini sanırım. Güzel bir haber oldu.
Leziz Kadavralar hayvanlara bulaşan bir virüs nedeniyle etlerinin tüketilememesi sonrasında hükümetlerin insan eti tüketimine yeşil ışık yakmasını ele alan bir distopya.
Barnes’taki Mezarlık ise yaklaşık 100 sayfalık bir kısa roman. Bir çevirmenin hayatının üç bölümüne odaklanan felsefi bir meditasyon olarak tanımlamış birisi. Kendim okumadan ne olduğuna karar veremeyeceğim kadar farklı yorumlar var goodreadste.

8 Beğeni

Oh oh maşallah. Umarım korku, tuhaf kurgu ağırlıklı devam ederler yayınlarına. Bu ülkede en az korku türünde kitap çıkıyor. King, Lovecraft, Koontz, Poe, Barker 'ın kitaplarının dışında çok az korku türünde kitap var ülkemizde.

Leziz Kadavraları listeme ekledim hemen, çok güzel bir konusu varmış. Umarım konunun işlenişi ve kitabın kurgusu da iyidir.

3 Beğeni

5 Beğeni

Büyük bir ihtimal ile John Steinbeck Epsilonda.

Kaynağınız var mı yoksa gayipten mi geldi?

Piyasada konuşulan sohbetlerde Epsilon’un adı geçiyormuş. Sektörden bir arkadaşın duyumu, gayip filan yok :slight_smile:

2 Beğeni

Eplison’un çevirileri nasıldır?