Açıkcası Epsilon’dan hiç kitabım yok kütüphanemde :S
Epsilondan sadece buz ve ateşin şarkısı serisini okudum ama çevirisi gayet güzeldi.
Kan Kitapları ile ilgili ses çıkmadı sanırım ![]()
Bir hata olursa büyülerimle lanetlerim. 
Epsilon’da olmasına sevinirim. Kafka yayınları olarak mı yoksa Epsilin olarak mı çıkar acaba?
Epsilon’dan çok kitabım yok ama genel olarak ben memnun kalmıştım okuduklarımdan. Steinbeck kitaplarını yeni alan yayınevinden toplayacaktım. Umarım kapaklar filan güzel olur.
Olmazsa… 
Ben Assassin’s Creed serisini okudum bir sıkıntı yok. Ben beğendim.
Altın kitaplardan şöyle baskılar görme şansımız hiç yok sanırım…Altın’ın yayın takvimi hakkında bilgisi olan var mı?

Çelişkiye bak ya. Alsam tamamlanır mı almasam kalır mı?

Nefes’in resmi satışı 14’üne kaymış. Neyse, geliyor ya, bu da güzel 
Benim kitap hakkında bilgim yok, forumda 3-5 kez sorulmuştu, çıktığını görünce paylaştım. Siz böyle yazdığınıza göre ben de alıp okurum.
Bana bakmayın. Benim neye heyecanlanıp heyecanlanmayacağım belli olmaz. Ama, aynı yazarın Geliş adlı öykü derlemesini okuyup beğendiyseniz, bu kitabına da şans verin, derim.
O kitabı da az önce gördüm, ikisini de okuma düşüncem var.
Gözden kaçar belki, burada da paylaşayım. Philip K. Dick kitaplarındaki hatalardan da bahsetmiştim.
Stephen King kitaplarının yayın hakkı Pegasus’ta olsaydı aynı kitabın pek çok ciltli versiyonunu görürdük. Altın kitaplarda bu tarz ciltli görme şansımız neredeyse 0
Martta biter bu iş 

Liveship Traders da çevrilir umarım.
İthaki maşallah döktürüyor bu yıl,umarım şöyle güzel indirim olur ilknokta üzerinde,tanesini 15 tlye kapatırız