Yeni Kitap Haberleri

Aynen ta kendisi. Aşağıdaki linkten görebilirsiniz.

Edit : Kapaklar çok cafcaflı. Beğendim

2 Beğeni

Ben de beğendim, hikayeyi zaten biliyoruz, çizimleri de beğendim.

19 Beğeni

İthaki %50 indirime girse de şu preacherları toplasak artık. Çok birikti.

2 Beğeni

Bu tarz eserlerde sürekli aynı ikilemi yaşıyorum: önce kitabı mı okusam yoksa çizgi romanı mı? Sonra ikisini de okumuyorum sorun çözülüyor :slightly_smiling_face:

Bence önce kitapları okumayı tercih etmeli, kitaplardan uyarlanan çizgi roman, film, dizi bir şekilde çizerin, senaristin, yönetmeni bir yorumu

4 Beğeni

Aha! Pinokyo Vampir Avcısı’nın devamından ümidi kesmiştim, sürpriz oldu :slight_smile:

3 Beğeni

Çizgi Düşler’in 100 Kurşun’u devam ettirmeye pek niyeti yok anlaşılan.

Görmeyi hiç beklemediğim bir şeydi Pinokyo Vampir Avcısı. Çok güzel haber, teşekkürler :slight_smile:

2 Beğeni

Ciltli yazan 3 cildin bir arada bulunduğu bir albüm olacak sanırım?

Bu modern klasik olur sanıyorum.

9 Beğeni

Ya bu kadar olur. Dün Stevenson’ın Beden(Ceset) Hırsızı öyküsünü okudum ve çok beğendim. Stevenson’ın bir iki kitabı dışında başka kitabının niye çevrilmediğini düşündüm, hatta bazı yayinevlerine çevirecek misiniz diye soracaktım. Bugün bu haberi görmek çok sevindirdi beni. Umarım tüm kitapları çevrilir. Özellikle de öyküleri.

1 Beğeni

Çok ilginç, güzel tesadüf olmuş. Ben de daha önce iki kitabını okumuş çok sevmiştim, basılan kitapları neden az diye merak edip bakmıştım bir ara. Umalım da öyle olsun.

1 Beğeni

Kapak gözükmüş :heart_eyes:

17 Beğeni

Kapak her zamanki gibi güzel. Ama keşke zaten çok iyi bir çeviri ve ciltli toplu baskıya sahip olan Lovecraft yerine su seride daha önce basılmamış olan veya derlemelerde okuyup tadı damağımızda kalan E.F. Benson, M.R.James, Robert Mccammon, Algernon Blackwood, Robert Aickman gibi yazarları bassalar. İthaki’den hala umudum var ama giderek sönmekte bu umut. Dizisi olan kitaplar ve eskiden bastıkları öncelikli olacağına keşke seri devamları ve hiç basılmamış eserlere de öncelik verebilseler.

NOT:Yorum yapmamak için kendimi bir süredir tutuyordum. Çünkü birçok kişi gibi ben de farklı bir şey söylemiyorum bu konuda. Bu dert hepimizin. Ama bu ay Karanlık Kitaplık’a yeni bir eser bekliyordum. Yine Lovecraft görünce kafamdan kaynamış sular döküldü. İthaki’den bir süre beklentim sıfır.

13 Beğeni

yeni kitap galiba

2 Beğeni

Evet yeni kitap. 20 şubatta çıktı

Yenilerden bandrol

6 Beğeni

Hayırlı uğurlu olsun, İş Kültür yenilerden

26 Beğeni

O zaman dans :man_dancing:

4 Beğeni

Jules Verne yok mu :scream: