Yeni Kitap Haberleri

Aaa :joy: Farketmemişim @alper farketmeden düzeltmem lazım :joy:

@Alladierre teşekkürler yeni yayınevleri için o zaman, okursam yazarım mutlaka :v:t2:

3 Beğeni

Yordam Yayınları yeni bir Nuri Yıldırım çevirisi yayınlıyor.

Gogol - Ölü Canlar

Nuri Yıldırım kim derseniz kendisiyle yapılan bir ropörtaj;

11 Beğeni

sonunda geliyo

21 Beğeni

Çok şükür ya. geriye kaldı 4 kitap😂

Yazmaya yazmaya yazmayı unuttun :slight_smile:

1 Beğeni

Nuri Yıldırım Rusça çevirmenleri içinde en sevdiğimdir. Umarım daha fazla eser çevirir. Yaşı da epey var , Allah uzun ömür versin.

2 Beğeni

En sonunda… Umarım serinin devamını getirirler.

3 kalmadı mı ya goodreadste 5kitap gösteriyo

Boyutlarını da az daha büyütseler bu serinin çok daha güzel olur.

2 Beğeni

Bu kitap Kaçırılan Çocuk adıyla en azından kısaltılmış metin olarak çeşitli yayınevleriden çocuk kitabı olarak çıkmıştı

1 Beğeni
5 Beğeni

Kapağı ben de çok beğendim.

1 Beğeni

Evet halen dediğiniz şekilde satışta. Zamanında İş Gençlik Klasikleri serisinde tam metin olarak da çıkmıştı elimde mevcut. Ancak şu anda tam metin baskısı yok.

Yok benim okuyaxağım 4 kitap kaldı. Toplam 5 kitap evet.

Pegasus yine Ephesus’a bağladı. Ayn Rand kitapları iyiden iyiye TMÇ’nin çıkış hikayesine dönmüşken yayınladıkları kitaplar da bunlar :man_facepalming:

5 Beğeni

İlknokta’da satışa çıktılar.

9 Beğeni

https://kidega.com/kitap/lock-key-cilt-1-lovercraft-a-hosgeldiniz-346231/detay

7 Beğeni

17 Beğeni

Nihayet Benjamin Button…

Prospero Kitaplığı beşinci kitap

Rachel Ingalls’ın tekinsiz ve gerçeküstü romanı Bayan Caliban , Özge Çağlar Aksoy’un çevirisiyle -kitabın adından da anlaşılacağı üzere- Prospero Kitaplığı’nın beşinci kitabı olacak.

Kısa süreli bir unutuluşa mahkum olsa da, son yıllarda -The New Yorker’ın deyimiyle- ne denli "mucizevi " bir roman olduğu tekrar hatırlanan Bayan Caliban (1982), yirminci yüzyıl İngiliz edebiyatının en iyi yirmi romanından biri olarak da gösteriliyor.

14 Beğeni