Ben de geçmez diye almıştım, yan yana uyumsuz olmuşlardı. Neyse ki rafta düzgün dursunlar diye bir kaygım artık yok. 
Kılıçlar cağı geliyor gelmesine de ne zaman alırım kim bilir. Ilkini 14 tlye alınca ikincisini o fiyat olmadan alasım gelmeyecek. 40 tl ile çıksa filan bari %50 ile belki alırdım. 50 veya üzeri çıkarsa sıkıntı. 
Vaiz 6 ve 7 için 5 Mart demişlerdi daha önce. Acaba ön sipariş tarihi miydi?
Kılıçlar Çağı ve Akhilleus’un Şarkısı harika oldu. Epeydir bekliyordum.
H.g. wells kitapliginda olur buyuk ihtimal. Zira hem bu serideki uzun zamandir yeni kitap yoktu, hemde bu ayki karanlik kitaplik kitabi lovecraftten cikmisti.
iyi güzelde üç cisim probleminin 3.kitabınıda bassalar keşke
Kısa Dünya Tarihi’ni ilk kez görüyorum. Diğer iki kitap mevcut bende. Ama şuan internette de bulamıyorum 3.kitabı hiçbir yerde. Yakında mı çıkacak bu?
Kısa Dünya Tarihi 3 . kitap çıkmadı, çok uzun zaman oldu bende bekliyorum.
Eylulde duyuruldu bu seri. Ama telifi dusmesine ve kapagida kendi calisanlari hamdi bey yapmasina ragmen 3. Kitap cikmadi. Geriye tek mantikli cevap kitabi yeniden baska birine cevirtiyorlar.
Saniye farkıyla kaçırdım 
Ithaki sorulari cevablamiyor 3 cisim problemi dune ne zaman sordum artik yazmiyorlar
dune u bu yıl bitiricez demişlerdi aralıkta filmi çıkıyo bitirirler ozamana kadar muhtemelen
Umarim sabirsizlikla bekliyoruz
Gene saniye farkıyla kaçırdım 
Uzun Savaş’ın da tarihi belli olsa artık.
İthaki geçen ay şuan ismini hatırlamadığım yeni bir Alan Moore çizgi romanına başlayacağını duyurmuştu, ne oldu o iş bilgisi olan var mı?
Destanlar çağını alıp almamak arasında çok gidip geldim, almadım. Doğrusu aklımda da kaldı hani. Hazır ikinci cilt haberi gelmişken kitabı okuyanlar ne düşünüyor yazarsa güzel olur. Ayrıca bu iki kitaplık bir seri mi, toplamda kaç cilt?
İthaki’nin birçok bookstagram hesabına dağıttığı “Kirke’yi” merak etmeme rağmen “dağıtıldığı için” almadım. Yine bu kitapta aklımda kaldı, okuyanların objektif düşüncelerini merak ediyorum, paylaşan olursa sevinirim.
swamp thingden bahsediyosun sanırım çizgi roman olarak
ben kirkede okuması keyifli destansı bir biçimde yazılmış yunan mitolojisi seviyosan kesin oku ama onun dışında bence okumasanda olur
destanlar çağıda 6 kitaplık bir seri diye biliyorum