İthaki helal olsun bunları bekliyoruz işte senden. Mekanın sahibi sensin yeter ki eski günlerini hatırla arkadaş yaa…
Gözler listede Kadim Kanunlar’ın devam kitabını aramadı değil , olsun yine de İthaki dolu dolu geliyor bu ayda
Körler Ülkesi ve Diğer Karanlık Öyküler kitabını Karanlık Kitap serisinde göreceğiz sanırım.
Bilimkurgu Klasiklerinden yok bir şeyler değil mi?
Oooo kılıçlar çağı geliyorsa tamamdır, muhteşem! Bayram geldiiiiiii!
Onun dışında başka neler var peki, sadece Vaizler ve Karanlık Kitaplık mı?
Sırça Köşk - Sabahattin Ali
Akhilleus’un Şarkısı - Madeline Miller
Kılıçlar Çağı - Michael J. Sullivan
Ay Polisi - Tom Gauld
Körler Ülkesi ve Diğer Karanlık Öyküler - H.G. Wells
Vaiz 6 ve 7
Dış Kapının Mandalı - Arzu Uçar
Orman Kitabı - Kipling
Nisyan Adası - Ebru Çetindağ
Dişli Kızlar - Jennifer Mathieu
Kadim Kanunlar Kasım’da, Aralık’ta, Şubat’ta, Mart’ta ve şimdi de Nisan’da çıkacak, bu sefer inanıyorum.
Teşekkür ederim. Anlaşılan İthaki dolu dolu geliyor yine.
Bu arada İthaki bir ara Robert Jackson Bennett’in Foundry serisini de basmayı düşünse keşke, İlahi Kentler serisinin tadı hâlâ damağımda.
Ben de geçmez diye almıştım, yan yana uyumsuz olmuşlardı. Neyse ki rafta düzgün dursunlar diye bir kaygım artık yok.
Kılıçlar cağı geliyor gelmesine de ne zaman alırım kim bilir. Ilkini 14 tlye alınca ikincisini o fiyat olmadan alasım gelmeyecek. 40 tl ile çıksa filan bari %50 ile belki alırdım. 50 veya üzeri çıkarsa sıkıntı.
Vaiz 6 ve 7 için 5 Mart demişlerdi daha önce. Acaba ön sipariş tarihi miydi?
Kılıçlar Çağı ve Akhilleus’un Şarkısı harika oldu. Epeydir bekliyordum.
H.g. wells kitapliginda olur buyuk ihtimal. Zira hem bu serideki uzun zamandir yeni kitap yoktu, hemde bu ayki karanlik kitaplik kitabi lovecraftten cikmisti.
iyi güzelde üç cisim probleminin 3.kitabınıda bassalar keşke
Kısa Dünya Tarihi’ni ilk kez görüyorum. Diğer iki kitap mevcut bende. Ama şuan internette de bulamıyorum 3.kitabı hiçbir yerde. Yakında mı çıkacak bu?
Kısa Dünya Tarihi 3 . kitap çıkmadı, çok uzun zaman oldu bende bekliyorum.
Eylulde duyuruldu bu seri. Ama telifi dusmesine ve kapagida kendi calisanlari hamdi bey yapmasina ragmen 3. Kitap cikmadi. Geriye tek mantikli cevap kitabi yeniden baska birine cevirtiyorlar.
Saniye farkıyla kaçırdım