Yeni Kitap Haberleri

Yeni kitap haberleri konusunundan çizgi romanları ayırma şansımız var mı @Agape ?
+Yeni Kitap Haberleri
+Yeni Çizgi Roman Haberleri
şeklinde iki ayrı konu güzel olur.

11 Beğeni

Konuyu açabilirsin dilersen sorun görmüyorum. :blush:

Katılıyorum. Hatta “çizgi roman fırsat/kampanya alanı” da önerimdir.

5 Beğeni

Çizgi roman ırkçılığı !!

1 Beğeni

Belki bunu başlıkta sadece çizgi romanları toplu halde görmek istediği için önermiştir :slightly_smiling_face:

1 Beğeni

Biliyorum şaka yapmıştım :slight_smile:

2 Beğeni

Yoo aslında tamamen çizgi roman ırkçılığı yaptım :slight_smile: ilgimi çekmediği için ayrı başlık olursa daha iyi olacaktır diye düşündüm.

Teşekkürler @Agape :blush:

14 Beğeni

Tebrik ediyorum harika fikir gerçekten

2 Beğeni

Lem için bandrol alınmış;

resim

Alfa Bilim;

resim

Tolstoy;

resim

26 Beğeni

sırasıyla avatarını ve kullanıcı adını görünce daha mesajını okumadan güzel bir haber geleceğini hissediyorum. yine yanıltmadın, teşekkürler :slight_smile:

1 Beğeni

Ben teşekkür ederim. :blush:

2 Beğeni

Alfa Filozoflar Serisi diye bir seriye başlamış sanırım.

Düzenleme : Filozoflar serisi Hegel ve Husserl ile başlamış, bunlar serinin yeni kitaplarıymış…

8 Beğeni

Hem Alfa hem filozof mu, @alper bunu beğendi :slight_smile:

1 Beğeni

@alper gözün aydın. :slight_smile:

resim

20 Beğeni

Çok güzel bir haber. Keşke Tolstoy külliyatında kullandıkları kalitesiz cildi kullanmamış olsalar ve yazım yanlışları olmasa… Bir ümit…

2 Beğeni

Ümitlerimiz bir, umarım daha kaliteli bir baskı gelir. :slight_smile:

1 Beğeni

Haberi görünce sevindim ve aynı anda yazdıklarınız içimden geçti. Umarım en azından yazım yanlışlarıyla dolu olmaz.

3 Beğeni

Üff bu çok güzelmiş. 2 ciltte tüm eserleri kolay iş değil valla. Devamı olacaktır heralde?

20 cilt olarak düşünülmüş. :blush:

Tolstoy gibi çılgın bir külliyat daha geliyor desenize. Tolstoy’a HAY’dan devam etmeye karar verdim ama Çehov alınır sanki.

2 Beğeni