Yeni Kitap Haberleri

11 Beğeni

8cbce0bf164346d0b3e6804a6e813855 97672112c9f84190af99eaeb4e8835f6

İnkılap yayınları Star wars diğer kitaplar.

4 Beğeni

Kitaplar seri bir şekilde basıldı, bravo İnkılap’a.
Ramez Naam’ın serisi de Apex ile bitiyor. Ne diyelim darısı İthaki serilerinin başına :slight_smile:

3 Beğeni

Star Wars kitaplarının telif haklarını İnkilap mı aldı bunu merak ediyorum. Umarım Dex gibi 2-3 kitap basıp salmazlar.

3 Beğeni

@ermanbulak @Estranged aslında ben de bu konuyu merak ediyorum. İnkılap’a sordum ama yanıt alamadım.
@ermanbulak katılıyorum, keşke İnkılap bassaydı.

1 Beğeni

Ben de yayınevine mesaj attım ama bir kaç dakikalarını ayırıp, cevap bile vermediler.

2 Beğeni

Yanlış değilse Telif hakları Doğan Egmont’ta sadece bu eski seri (3 kitap için) yayın hakları boşta olduğu için İnkılap almış olabilir. Aslında diğer kitaplarıda İnkılap bassa çok güzel olur.

1 Beğeni

16 Beğeni

Steinbeck kitapları başka yayınevine geçti deniyordu sanki yanlış mı hatırlıyorum acaba :thinking:

Alfa ve Epsilon adı geçiyordu ama Sel’de kalmış anlaşılan.

1 Beğeni

Açıkçası ben tüm seriyi Sel’den almış birisi olarak sevindim. Zira daha Sel’den basılmasını beklediğim 2 yeni kitap daha var.

3 Beğeni

Adınla Çağır Beni’nin ikinci kitabı geliyor mutluyum.

1 Beğeni

Arkadaşlar bana bir özür borçlusunuz.
Ne güzel 20’li 30’lu fiyatlarda kitaplar alıp okuyordum, tabii buraya gelip Saga serisine düşene kadar. Artık kredi çekip bir şekilde tamamlamayı düşünüyorum ve bu hiç hoş olmadı, bilesiniz…

1 Beğeni

Kredi dediniz benim aklımı da bulandırdınız. Ben de sizden bir özür bekliyorum. :smiley: :smiley:

1 Beğeni

Yeni kitap haberleri konusunundan çizgi romanları ayırma şansımız var mı @Agape ?
+Yeni Kitap Haberleri
+Yeni Çizgi Roman Haberleri
şeklinde iki ayrı konu güzel olur.

11 Beğeni

Konuyu açabilirsin dilersen sorun görmüyorum. :blush:

Katılıyorum. Hatta “çizgi roman fırsat/kampanya alanı” da önerimdir.

5 Beğeni

Çizgi roman ırkçılığı !!

1 Beğeni

Belki bunu başlıkta sadece çizgi romanları toplu halde görmek istediği için önermiştir :slightly_smiling_face:

1 Beğeni

Biliyorum şaka yapmıştım :slight_smile:

2 Beğeni