Yeni Kitap Haberleri

Oysa ne güzel kapaklar varmış. Şu tarz kapaklar kullanılsa harika olurdu…

@JrThoth sadece lacivert-turuncu uyumu güzel olmuş. Onun dışında çizim çok kötü.
Birileri bunu İthaki yetkilisine iletmeli :slight_smile:

@noronikkirbac katılıyorum, İthaki bu seride başka bir çizerle çalışmalı

3 Beğeni

Alkış mı tutuyo o? Dnfklflsld :clap::clap::clap:

4 Beğeni

Kapak konusuna ben de katılıyorum. Ama bir serinin devamı geliyor böyle de bakmak lazım :sweat_smile: Darısı bkk içindeki diğer serilerin başına :smoking:

2 Beğeni

Serinin dünyasını, atmosferini muhteşem yansıtan o kadar çok çizim var ki bu şaka gibi geliyor insana. Bir kitabı kapağına göre yargılama mottosunun bariz örneği. Bu seri bundan çok daha fazlası aslında ama bilimkurgu klasikleri içine dahil edildiğinde o fırsat da kaçıyor. Yine de dizideki diğer kitaplarla kıyaslandığında en amatör görünen kapaklar bu seriye ait.

3 Beğeni

Damat halayında bence yada karantinada elinizi yıkayın tarzında bir görsel :joy: :joy: :joy:

2 Beğeni

Konu hakkında özet fikirlerimi geçiyorum:

Alfa’nın kapaklar korkunç, içerik şaibeli.
İthaki kapak bkk ve önceki kapakla uyumlu. Ayrı bassalardı öbür kapakları ben de tercih ederdim. Güzelmiş, keşke Gene Wolf ayrı olsaydı.
Ama beni en derinden vuran Mary Shelley oldu. Kapak da güzel yazar da.

5 Beğeni

Kapak konusu bir yana, serinin ikinci kitabı geldiği için sevindim.

@Agape, evet gönül isterdi ki bu seri, orijinal kapaklarla BKK’den ayrı basılsaydı. BKK’ni kitaplığa dizdiğimizde, Gene Wolfe’ler yan yana durmayacak.
Ama her şeye rağmen kitapların belli aralıklarla basılması da iyi bir şey.

4 Beğeni

Böyle bir bilgi edindim ama hadi hayırlısı. :smiley:

1 Beğeni

Tam anlamadım yeni bir bilgi mi var?

Malazan kitaplarını Ithaki basacakmış. Yeni öğrendim ben de. Yoksa siz önceden biliyor muydunuz. :roll_eyes:

1 Beğeni

Birkaç gün önce Burcu’nun Kitapları İthaki yayınını izleyen arkadaşlar paylaşmıştı. Bu sene gelen nadir güzel haberlerden.

Malazan Book of the Fallen - Blackheart tarafından #841

1 Beğeni

Emre Bey söylemişti

3 Beğeni

@narpal ve @JrThoth görmemiştim ben bunu. :smiley:

Sevindim bu habere inşallah son kitaba kadar basarlar. :upside_down_face:

1 Beğeni

Kadim Kanunları bassalar önce, mesela…

6 Beğeni

Bence malazanı pegasus bassaydı daha iyi olurdu.

1 Beğeni

Teşekkürler ama hayır :slight_smile:

6 Beğeni

7 adet gönderi şu konuya taşındı: Yeni Çizgi Roman Haberleri

Calvin and Hobbes’un da böyle bir ciltli edisyonu vardı hastası olmuştum :smiley:

Böyle ciltli, hepsi bir arada baskılar çok güzel oluyor :smiley:

4 Beğeni
3 Beğeni

Üstte birçok Alfa yayınları yeni kitap haberleri gördüm, bir süredir yayınevini boykot ediyorum. İndirimde çizgi romanlarını bile hatta Solaris’e aşık olmama rağmen bastıkları Lem kitaplarını bile almadım :smile: Yayınevi protesto etmek bütçe dostudur şuan onu görüyorum :rofl: