Yeni Kitap Haberleri

Malazan kitaplarını Ithaki basacakmış. Yeni öğrendim ben de. Yoksa siz önceden biliyor muydunuz. :roll_eyes:

1 Beğeni

Birkaç gün önce Burcu’nun Kitapları İthaki yayınını izleyen arkadaşlar paylaşmıştı. Bu sene gelen nadir güzel haberlerden.

Malazan Book of the Fallen - Blackheart tarafından #841

1 Beğeni

Emre Bey söylemişti

3 Beğeni

@narpal ve @JrThoth görmemiştim ben bunu. :smiley:

Sevindim bu habere inşallah son kitaba kadar basarlar. :upside_down_face:

1 Beğeni

Kadim Kanunları bassalar önce, mesela…

6 Beğeni

Bence malazanı pegasus bassaydı daha iyi olurdu.

1 Beğeni

Teşekkürler ama hayır :slight_smile:

6 Beğeni

7 adet gönderi şu konuya taşındı: Yeni Çizgi Roman Haberleri

Calvin and Hobbes’un da böyle bir ciltli edisyonu vardı hastası olmuştum :smiley:

Böyle ciltli, hepsi bir arada baskılar çok güzel oluyor :smiley:

4 Beğeni
3 Beğeni

Üstte birçok Alfa yayınları yeni kitap haberleri gördüm, bir süredir yayınevini boykot ediyorum. İndirimde çizgi romanlarını bile hatta Solaris’e aşık olmama rağmen bastıkları Lem kitaplarını bile almadım :smile: Yayınevi protesto etmek bütçe dostudur şuan onu görüyorum :rofl:

Bu sitede beğenme var ama niye beğenmeme yok ki? Bu cevabınızı sevmedim. Sanki siz yayınlasaydınız ne olurdu sanki?
Aslında mesajı “Ama niye, niye, niye?” diye yanıtlamak istedim sonra hafif sitemle karışık bir cevap yazayım dedim ama ben de @ismail gibi kitapların Pegasus tarafından yayınlanmasını isterdim. Ne yapalım hayatta her zaman istediklerimize sahip olamıyoruz.

5 Beğeni

1 adet gönderi şu konuya taşındı: Yeni Çizgi Roman Haberleri

Can Yayınları yenileri

8 Beğeni

Çehov geliyor çok güzel, denildiği gibi aynı ekipten (Alfa - Sabri Gürses - Uğur Büke) Dostoyevski de gelir umarım.

@BiblofilYouTube dizi takibimde, Hegel’den sonra uzun zaman yeni kitap çıkmamıştı diziden. Bunlarla 5 kitap oldu, ilk kitabın kapağı değişecekti galiba, onu kapak değişimi olacak diye henüz almadım.

6 Beğeni

Dün çıkmış.Ciltli,kuşe ve 384 sayfa

4 Beğeni

Kuşe olduğuna göre bol resimli bir kitap. Biraz pahalı gibi, yüzde 40-45 indirim görürse alırım.

2 Beğeni

Az önce baktım Babil’de 66,Kitapyurdu üzerinde 63 tl.Bende 50’yi görürse kaçırmam :smile:

2 Beğeni

Bir yerlerde bunun bellek dizisi de var. Henüz seyretmedim ama.

14 Beğeni