Kitabı daha önce okumuştum ve Efendi Uyanıyor kitap adı yerine orjinal kitap adına en uygun çeviri bu galiba.
Türk Edebiyatı yenileri

Modern Klasikler yeni kitap
![]()
Ahh Ferhat kardeşim acele ettin sanki.
Ee pahali değil mi ?
Sipariş yoğunmuş bana kalmamış öyle dediler. Şansım yok 

En azından sağlam geldi tesellim o 
Bu İthaki’nin bastığı Wool serisinin kapak kartonu çok ince değil mi sizce de? Ben henüz açıkken D&R’da incelemiştim ince fotoğraf kağıdı gibi bükülüyordu durduğu yerde.
Bu, İthaki’de sık rastlanan bir sorun. Üç Cisim Problemi ile başlayan ve Drizzt’lerle devam eden dönemden beri kitap kapaklarını ince buluyorum. Arada belki bazı kapaklar normal çıktı ama genelde durum böyle. Emre bey bunun düzeltileceğini söylemişti ama anlaşılan düzelmemiş. matbaa kaynaklı bir sorun tabi.
Dark dizisindeki kitaba benziyor. 
Zaten o kitap
- - - -
Hadi ya. 
Peki kitap mı diziden, yoksa dizi mi kitaptan çıkmış. 
Tavuk mu yumurtadan,yumurta mı tavuktan gibi soru 
Kitap diziden çıktı diye biliyorum
Yayınevinin ismi de ilginçmiş, Yunan mitolojisinden seçilmiş.
Yayınevi, çevirmen hakkında hiç bir şey bulamadım. Sosyal medya hesapları vs bulabilen olursa iletirse sevinirim.
İlk ve tek kitabı.
Özel anlaşma yapıldığı için şimdilik sadece N11’de. Haziranda diğer kitapçılarda olacak.
demişler, neyse Haziran’a kadar beklerim bende.
N11 de virüs nedeniyle sadece n11 de satılmaktadır diye belirtmişler.
İlk sayfaların fotoğrafları var ama iç sayfaları görmeden pek emin olamadım.
Theseus, Atina’nın efsanevi kralı. Annesinin Ethra, babasının Egeus veya Poseidon olduğu söylenir. Theseus, İyonyanın baş kahramanıydı. Atinalılar onu büyük bir reformcu olarak kabul ediyorlardı. Attika’nın Atina önderliğinde siyasi bütünleşmesini sağlayan kişi olduğu kabul ediliyordu.
Vikipedi’ den aldım bilgiyi. İsmi ilgimi çekti neymiş bakayım dedim 
Look Inside diyince üzdü be ![]()
Birisi bu kitap değil defter diye de belirtmiş.
Bu aslında şundan dolayı oluyor. Amazon personeli ön izlemeyi zamanda geçmişe gidip ekleyecekmiş ama zamanda geçmişle gidilince aslında geçmişe giden kişinin geleceğine gidilmiş oluyor, gelecek de henüz gerçekleşmediği için ön izleme eklenmemiş oluyor, sayfalar bu nedenle boş.