Yeni Kitap Haberleri

Ona göz koydum,sonraki ay Yeşilin Kızı Anne ile birlikte alacağım :drooling_face:

1 Beğeni

Indie yeni bir Edward Gibbon kitabı basmış.

https://www.kirmizikedi.com/kitap/urun/28607b79fc0b4c558b5dcf62ef8025f6

9 Beğeni

IMG_20200513_132407
Kıyamet Polisi Serisi’nin 2.kitabının bandrolü alınmış.Yakında gelir :slightly_smiling_face:

17 Beğeni

İşte bu çok iyi oldu. Beklediğim bir kitaptı

2 Beğeni

İthaki ve Yabancı yeni bandroller;

Hava Uyanıyor serisinin 5. kitabı çıkıyor.

Yolun Sonundaki Okyanus’un tekrar baskısının yapılması benim için sevindirici oldu :nerd_face:

:bangbang: :bangbang:Martı Yayınları Sherlock Holmes: Bütün Eserleri - Deri Cilt Özel baskı :flushed: :flushed:

24 Beğeni

Almaya değer bir içerikse tabi ki alınacak. Nedı yağni

5 Beğeni

Merak uyandırdı ne yalan söyleyeyim. Hiç martı kitabım yok belki ilk olur. Belki

2 Beğeni

DeliDolu bildiğiniz gibi :heart_eyes:

31 Beğeni

Ren kitap tek cilt olayını sevdi, çeviri sorunu olmaz, ama editörlük umarım iyidir. Alacak olan varsa hemen almayın Ren kitaplarda ara ara büyük indirimler oluyor.

Ren Yayınları Sabahattin Ali Bütün Eserleri Tek cilt

10 Beğeni

16 adet gönderi şu konuya taşındı: Sherlock Holmes Hangi Yayınevi Daha İyi?

11 Beğeni

Yoksa bilimkurgu klasiklerinin yeni üyesi mi geliyor :face_with_monocle:

2 Beğeni

Hugh Howey - Sand büyük ihtimalle.

5 Beğeni

Dune kâfirleri olabilir mi acaba? hortum kum falan?

4 Beğeni

“Houston, Houston, do you read?” olabilir mi?

3 Beğeni

resim

resim

19 Beğeni
  1. ve 2. cildi bekliyorum kaç zamandır. Şimdi 3. cilt için bandrol alınmış. Muhtemelen mevcut durumdan bir türlü basamadılar. Güzel haber için teşekkürler.
1 Beğeni

Matbaa süreci hiç de bekledikleri gibi gitmiyor sanırım yayınevinin. Bekleyen epey bandrol oldu çoğu yayınevinde.

Yavaş yavaş geliyorlar. :slight_smile:

1 Beğeni

Bu bandrolleri nasıl aratıyorsunuz? Hep son 1 haftayı filtreleyebiliyorum :confused: bu hafta bandrol alınmamışsa beklediğim kitabın bandrol olayını nasıl öğreneceğim? Taktikleri verir misiniz :slight_smile:

Çehov yordu bizi çehov

1 Beğeni